Antena 3 Politică Gabriela Firea: ”Aceste documente se află în faza de elaborare și dorim să le propunem Guvernului spre aprobare în această vară!”

Gabriela Firea: ”Aceste documente se află în faza de elaborare și dorim să le propunem Guvernului spre aprobare în această vară!”

de Laura Dinu    |    24 Mai 2022   •   15:43
Gabriela Firea: ”Aceste documente se află în faza de elaborare și dorim să le propunem Guvernului spre aprobare în această vară!”
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea s-a întâlnit, astăzi, cu Alexandru Manda, vicepreședinte al Group of European Youth for Chance (GEYC), reprezentantul României în Consiliul Consultativ pentru Tineret al Consiliului Europei, cu care a discutat despre problemele tinerilor din România.

”M-am întâlnit astăzi cu Alexandru Manda, vicepreședinte al Group of European Youth for Chance (GEYC), reprezentantul României în Consiliul Consultativ pentru Tineret al Consiliului Europei. 

Am discutat despre necesitatea de a face eforturi pentru a răspunde problemelor cu care se confruntă tinerii din România, precum și despre proiectele pe care Ministerul Familiei le dezvoltă în sprijinul acestora.  

Unul dintre acestea este reprezentant de Strategia pentru tineret și Planul de acțiune asociat acesteia, documente aflate în acest moment în faza de elaborare și pe care ne dorim să le propunem Guvernului spre aprobare în această vară.  

Un alt subiect abordat l-au constituit prioritățile în contextul Anului European al Tineretului și a campaniei de tineret a Consiliului Europei pentru revitalizarea democrației”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close