Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Invităm partidele Coaliției Dreptei să plagieze proiectul nostru de buget de stat"

Gabriela Firea: "Invităm partidele Coaliției Dreptei să plagieze proiectul nostru de buget de stat"

Prim-Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a anunțat miercuri, că bugetul propus de PSD pentru anul 2021 este gata și că îi invită pe guvernanți să îl plagieze, dacă au instinct de supraviețuire: "Nu e magie, e pricepere! Și e posibil pentru că am proiectat un buget pentru oameni, nu pentru interese și clientelă politică."

Gabriela Firea: "Invităm partidele Coaliției Dreptei să plagieze proiectul nostru de buget de stat"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2021   •   18:00

"Propunem un buget pentru oameni, nu pentru firmele prietene ale PNL si USR - Plus! Nu suntem de acord cu sărăcirea oamenilor! Cu o nouă curbă de sacrificiu resimtitā doar de către populație. Un buget care să crească și nu să înghețe economia.", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

"Proiecția bugetară realizată de echipa social democrată este o premieră postdecembristă, menită să evidențieze cā avem soluții și trecem peste disputele politice sterile, printr-o atitudine constructivă, responsabilă, procetățean.

Se pot asigura și resurse pentru sănătate, pentru educație, pentru investiții dar și pentru creșterea impusă de lege a veniturilor, simultan cu redresarea echilibrelor macroecronomice.

Nu e magie, e pricepere! Și e posibil pentru că am proiectat un buget pentru oameni, nu pentru interese și clientelă politică. Spre deosebire de Coaliția Dreptei, noi propunem un buget de dezvoltare, nu de înghețare, un buget care scoate România din cercul vicios al austerității."

Gabriela Firea: Prioritățile bugetului PSD sunt stoparea crizei sanitare, relansarea economiei, creșterea nivelului de trai

"Marele secret al bugetului de stat făcut de PSD este că injectează combustibilul necesar pentru ca motoarele economiei să producă venituri.

Nu ai cum să produci venituri suficiente și cu atât mai puțin suplimentare, pentru pensii și salarii, când guvernul Cîțu pune toată economia la congelator și împovăreazā zeci de generațiile viitoare prin împrumuturi galopante, fără măsură.

Prioritățile bugetului de 374 de miliarde lei al anului acestuia sunt stoparea crizei sanitare, relansarea economiei, creșterea nivelului de trai.

PSD n-a fost și nu fi niciodată groparul României, așa cum reușesc, din nefericire, să fie guvernele de dreapta. În speranța că au măcar instinct de supraviețuire, invităm partidele Coaliției Dreptei să plagieze proiectul nostru de buget de stat. Cu sau fără mulțumirile de rigoare. 

Vrem să le fie mai bine românilor!"

Propunem un buget pentru oameni, nu pentru firmele prietene ale PNL si USR - Plus! Nu suntem de acord cu sārācirea...

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, 27 January 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close