Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Iohannis a înțeles că este președintele nostru, al tuturor

Gabriela Firea: Iohannis a înțeles că este președintele nostru, al tuturor

Gabriela Firea: Iohannis a înțeles că este președintele nostru, al tuturor
18 Mar 2017   •   21:29

Vicepreşedintele PSD şi primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, a apreciat sâmbătă, la o emisiune televizată, noua atitudine a preşedintelui Klaus Iohannis faţă de PSD, fiind convinsă că acesta ar fi înţeles să fie "preşedintele tuturor românilor".

"Cred că decizia CCR a statuat faptul că Guvernul nu şi-a depăşit în niciun fel atribuţiile. Decizia a arătat că, într-un fel, şi preşedintele a greşit când a participat la un miting neautorizat pentru un motiv declinat de CCR, dar în ultima perioadă am observat că preşedintele se abţine în a mai face declaraţii belicoase, de a mai pune etichete pe Parlament şi Guvern, ceea ce este un lucru pozitiv", a spus Firea.

Întrebată cum îl caracterizează pe preşedinte, Firea a precizat că Iohannis a fost un primar bun în Sibiu şi că, în ultima perioadă, este mai dornic să respecte Constituţia.

"Cred că preşedintele a înţeles că este preşedintele nostru, al tuturor românilor, a înţeles să ne respecte pe toţi şi, indiferent ce opinie avem, câtă vreme se înscrie într-un proces democratic firesc, şi că nu e bine, ca preşedinte de ţară, să discriminezi majoritatea. Pentru că cetăţenii românii, în majoritatea lor, în 11 decembrie, au votat guvernul PSD-ALDE, de fapt Parlamentul, un Parlament care a garantat acest Guvern care funcţionează la Palatul Victoria", a adăugat Gabriela Firea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Klaus Iohannis
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close