Antena 3 Politică Gabriela Firea, despre Orban: ”Un om cinic, mărunt politic, dar care s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari”

Gabriela Firea, despre Orban: ”Un om cinic, mărunt politic, dar care s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari”

de Andreea Ştefan    |    06 Iul 2021   •   12:06
Gabriela Firea, despre Orban: ”Un om cinic, mărunt politic, dar care s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari”
Sursa foto: Hepta

Senatorul PSD Gabriela Firea a adus critici dure la adresa lui Ludovic Orban, după ce acesta a declarat că dacă nu făcea un compromis politic, ea r fi câștigat încă un mandat la PMB. Firea îl acuză pe Orban că el este ”autorul moral și politic al dezastrului de azi, din Capitală”.

”În goana după funcții și privilegii, unii oameni politici își uită datoria față de cetățeni! Este și cazul domnului Orban, care a recunoscut aseară că, dacă nu făcea un compromis politic pentru București, mare cât Casa Poporului - alianța PNL - USR - Plus -, “Gabriela Firea era cea care câștiga detașat încă un mandat de primar general”. Declarație făcută în contextul în care domnii Orban și Cîțu se luptă pentru șefia PNL.

Își încordează mușchii politici doar pentru a accede la cea mai înaltă funcție din partid! Cum spuneam: pentru onoruri, pentru avantaje, pentru ei! Nu pentru oameni!

Să ne imaginăm ce-ar fi însemnat pentru țară dacă acești “bravi” politicieni ar fi consumat atât de multă energie pentru identificarea bugetului necesar creșterii alocațiilor pentru copii - bani sunt, dar prost gestionați și prioritizați!, pentru atragerea de fonduri europene - Programul de reziliență să fie un succes pentru România, nu o rușine la nivel european, firmele private să fie concret sprijinite, pentru diminuarea efectelor pandemiei, pensionarii să nu mai fie umiliți după o viață de muncă iar bolnavii cronici să fie ținuți pe la porțile spitalelor!

”Domnul Orban merită să fie din toamnă doar o amintire”

Domnul Orban merită să fie din toamnă doar o amintire - și nu tocmai plăcută - în politica noastră!

El este autorul moral și politic al dezastrului de azi, din Capitală!

Când nu aveți apă caldă, când constatați că s-au scos autobuze din circulație și iar e aglomerat și prea cald, când vedeți șantiere închise, gropi în asfalt, mizerie în parcuri, gunoaie peste tot, când vă speriați de țânțari periculoși și de șobolanii care se plimbă precum pisicile prin oraș, să nu vă gandiți doar la Nicușor Dan - un monument de incompetență și minciună -, ci și la Dl Orban - un alt monument al disprețului față de oameni!

Un om cinic, mărunt politic dar care s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari!

Mult prea mari pentru capacităților sale intelectuale și reperele morale pe care le clamează dar nu îl reprezintă!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close