Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, mesaj de 8 martie: Mă gândesc la femeile pe care nu le cunosc personal, dar care sunt acum într-o perioadă grea

Gabriela Firea, mesaj de 8 martie: Mă gândesc la femeile pe care nu le cunosc personal, dar care sunt acum într-o perioadă grea

Senatorul PSD de București, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe o rețea de socializare, luni, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. Aceasta a subliniat că se gândește la toate femeile dragi din viața ei dar și la cele pe care nu le cunoaște și care se luptă acum cu urmările neplăcute ale pandemiei.

Gabriela Firea, mesaj de 8 martie: Mă gândesc la femeile pe care nu le cunosc personal, dar care sunt acum într-o perioadă grea
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2021   •   18:20

"De Ziua Internațională a Femeilor, mă gândesc cu drag la toate mamele, bunicile, surorile, prietenele, colegele noastre, dar și la cele pe care nu le cunosc personal dar care sunt acum într-o perioadă grea", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

"Pentru că și-au pierdut locul de muncă sau sunt temătoare în legătură cu viitorul lor profesional, din cauza lipsei de susținere a mediului de afaceri - cel care creează locuri de muncă și achita impozite la stat -, de către actualii guvernanți. 

Din păcate, măsurile de stimulare a economiei de la noi sunt cele mai firave, din întreagă Europa. Suntem pe un loc codaș și la acest capitol. Doar 1% din împrumuturile anului de pandemie a fost îndreptat spre acțiuni care să salveze economia și, deci, locurile de muncă. 

Am transmis o interpelare pe această tema gravă, de la tribună Senatului, către primul ministru și ministrul economiei. Poate se trezesc măcar în al 12-lea ceas!" a mai precizat senatoarea.

×
Parteneri
Lista noilor stațiuni turistice atestate în România
x close