Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, listă cu ”minciunile” Guvernului privind Educația: ”Cele 250.000 de tablete nu au ajuns nici azi la destinație”

Gabriela Firea, listă cu ”minciunile” Guvernului privind Educația: ”Cele 250.000 de tablete nu au ajuns nici azi la destinație”

Gabriela Firea, senator PSD, a întocmit o listă cu ”minciunile celor de la putere” privind sistemul de educație din România.

Gabriela Firea, listă cu ”minciunile” Guvernului privind Educația: ”Cele 250.000 de tablete nu au ajuns nici azi la destinație”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    28 Iun 2021   •   17:23

Postarea făcută pe Facebook de Gabriela Firea, vine în contextul în care, marți, urmează să fie votată moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîțu.

”Minciunile celor de la putere privind Educația:

- Cele 250.000 de tablete și conexiune la internet pentru ca elevii din mediile defavorizate să participe la şcoala online, care nu au ajuns nici azi la destinaţie;

- Nu a fost diminuat numărul de ore pentru a se reduce timpul petrecut de copii, cu masca pe față, la școală;

- Nu a existat program de dimineaţă pentru elevii din anii terminali care susţin acum examenele naţionale;

- Copiii și profesorii nu au primit măștile gratuite promise acum un an și nici nu

- S-a introdus sistemul de testare rapidă, cu teste non invazive, care ar fi permis prezența fizică, prelungită, în școli.

Și am putea continua.. pentru că, e lucru dovedit, că nu le pasă de oameni, nu le pasă de copii!”, a afirmat Gabriela Firea în postarea ei de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea educatie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close