Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Decizia de a tăia bugetul Sănătății este criminală

Gabriela Firea: Decizia de a tăia bugetul Sănătății este criminală

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a reacţionat la deciziile luate de Executiv într-un domeniu de importanţă crucială în contextul pandemiei.

Gabriela Firea: Decizia de a tăia bugetul Sănătății este criminală
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2021   •   10:06

Firea aduce critici dure Guvernului pentru reducerea bugetului alocat Ministerului Sănătății.

Ea a calculat că banii eliminați suma eliminată ar fi putut fi folosită la vaccinarea tuturor românilor

"Au spus cā nu este prioritarā sănătatea, prin vocea lui Cîțu, și s-au ținut de cuvânt. Spre stupefacția tuturor, chiar și a celor care i-au votat.

Cea mai cinică și durā decizie a guvernanților este tăierea bugetului Sănătății cu circa 11%. Se taie și de la Ministerul Sănătății și de la Casa de Asigurări de Sănătate. În total, -2,6 miliarde lei, bani care ar fi ajuns pentru a imuniza de două ori toată populația României cu vaccinurile disponibile la prețurile din prezent", susţine ea.

Gabriela Firea: O decizie criminală, după ce peste 30 de oamenii au ars de vii în spitale

"Decizia de a tăia bugetul Sănătății este criminală, pentru că vine după 7 incendii în spitale în care au murit arși de vii peste 30 de pacienți, începând de la tragedia de la Piatra Neamț, până în prezent.

Rapoartele întocmite după acel incendiu arată că sunt foarte multe spitale in România care sunt vulnerabile la incendii și ar fi avut nevoie de bani în plus, nu în minus, pentru a-și remedia problemele", a estimat Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Au spus cā nu este prioritarā sanatatea, prin vocea lui Cîtu, si s-au tinut de cuvânt. Spre stupefactia tuturor, chiar...

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 14 februarie 2021


 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close