Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!”

Gabriela Firea: ”Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!”

Gabriela Firea susține că o mulțime de români ar mai fi acum în viață ”dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghișee, cei în relație directă cu publicul”.

Gabriela Firea: ”Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!”
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    04 Noi 2021   •   11:55

”Fără indolenți în funcții publice! Câți oameni ar fi fost acum în viață, și câți nu ar fi trecut prin stresul și neplăcerile infectării - unii cu sechele pe viață -, dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghișee, cei în relație directă cu publicul?

Mulți, foarte mulți!

Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie, cum am procedat la debutul pandemiei, când eram primar general.

I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital COVID, circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe.

Praful s-a ales de tot!

Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

Fără indolenți în funcții publice! Câți oameni ar fi fost acum în viață, și câți nu ar fi trecut prin stresul și...

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 3 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close