Antena 3 Politică Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Nicuşor Dan: "Ruşine! A anunțat relaxat, că adulţii cu dizabilităţi vor primi de acum încolo 250 lei/ luna, şi nu 500 lei/lună!"

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Nicuşor Dan: "Ruşine! A anunțat relaxat, că adulţii cu dizabilităţi vor primi de acum încolo 250 lei/ luna, şi nu 500 lei/lună!"

de Iulia Gorgorin    |    08 Mai 2021   •   00:01
Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Nicuşor Dan: "Ruşine! A anunțat relaxat, că adulţii cu dizabilităţi vor primi de acum încolo 250 lei/ luna, şi nu 500 lei/lună!" Hepta

Senatorul PSD Gabriela Firea lansează un nou atac la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, despre care afirmă, "că nu este interesat de problemele oamenilor". Fostul primar al Capitalei spune că acesta "a anunțat relaxat, că adulţii cu dizabilităţi vor primi de acum încolo 250 lei/ luna, şi nu 500 lei/lună!".

Gabriela Firea consideră că Nicuşor Dan este nepăsător şi nu este interesat de problemele oamenilor.

Mai exact, prim-vicepreşedintele PSD, afirmă faptul că primarul general al Bucureştiului, a dat dovadă de o lipsă totală de empatie, în momentul în care a anunţat că persoanele cu dizabiliăţi vor primi bani mai puţini.

"Noul primar demonstreaza, inca o data, ca nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi si-a aratat cu prisosinta fatarnicia si lipsa totala de empatie atunci cand a anuntat, relaxat, ca adultii cu dizabilitati vor primi de acum incolo 250 lei/ luna, si nu 500 lei/luna! Ce conteaza ca oamenii acestia sunt cei mai amarati dintre noi, ca pentru ei fiecare banut conteaza! Sa se descurce cum pot!

Ce daca nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!

Nici apelul impresionant al Gabrielei Serbanescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilitati, prezenta la sedinta de CGMB, nu l-a impresionat.

Pentru ca, de fapt, NU II PASA! Vor urma si alte taieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale...

Iar pentru cei care au uitat, un mic remember.

In septembrie 2020, Mincinosul mincinosilor se jura ca drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicusor Dan...

Singura vorba pe care o mai merita acest om este RUSINE", a scris Gabriela Firea vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close