Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Pensiile si vârsta de pensionare sunt în pericol"

Gabriela Firea: "Pensiile si vârsta de pensionare sunt în pericol"

Gabriela Firea susține că pensiile și vârsta de pensionare sunt în pericol. Senatorul PSD spune că pensiile vor fi înghețate și se va mări vârsta de pensionare, iar informația ar fi ajuns la Bruxelles, prin PNRR.

Gabriela Firea: "Pensiile si vârsta de pensionare sunt în pericol"
Sursa foto: Agerpres
de Maria Zărnescu    |    25 Mai 2021   •   17:32

Fostul primar al Capitalei susține că pensiile vor fi înghețate, iar vârsta de pensionare va fi majorată, după cum ar fi precizat autoritățile chiar în Planul Național de Redresare și Reziliență.

"Pensiile si vârsta de pensionare sunt în pericol! Guvernul a transmis la Bruxelles, prin PNRR, fără ca cineva să ceară, că va îngheța pensiile, va mări vârsta de pensionare, dar și condiția de vechime! E scris negru pe alb în documentele ajunse la Comisia Europeană! Este un angajament fără respectarea căruia nu vom primi banii promiși de la UE!

Astăzi Cîțu, Orban și Turcan spun că nu au de gând! Dar, verba volant, scripta manent! Și nu e prima dată când mint cu nonșalanță!

Atenție, dacă forma finală a PNRR va conține aceleași angajamente, adio majorări de pensii până în anul 2027! PSD se va opune vehement și va face uz de toate mijloacele legale și constituționale pentru a opri angajamentele Guvernului austerității", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea pensii varsta majorare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close