Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Plicuşor - Puzişor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde"

Gabriela Firea: "Plicuşor - Puzişor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde"

Senatorul PSD Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, îl acuză pe actualul primar Nicuşor Dan, în scandalul PUZ-urilor, că "nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde".

Gabriela Firea: "Plicuşor - Puzişor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Feb 2021   •   11:57

Gabriela Firea îl critică pe Nicușor Dan pentru suspendarea PUZ-urilor în 5 sectoare și spune că, după ce a pledat pentru un interlop care și-a construit o casă în parc, nu are căderea morală să pretindă că vrea binele oamenilor: "Plicușor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde".

"Un primar care a pledat că deputat pentru un interlop care și-a construit cu tupeu casă în parc, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în parc, nu are căderea să pretindă că vrea binele oamenilor, instituțiilor statului și mediului privat din acest oraș!

Plicușor - Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde - lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar că toată lumea să vină la el, să-și arate el mușchii, să distrugă tot, să înghețe tot orașul dar să prospere el și fundațiile lui. Că doar asta a făcut toată viață", afirmă Gabriela Firea.

Ea cataloghează mandatul lui Nicușor Dan drept "epoca de piatră a administrației", notează Mediafax.

"Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de muncă! A trăit din șantajul și etajul, după cum știe un oraș întreg! Deci, de azi, adio construirea de spitale, școli, parcări, poduri, pasaje, locuințe, birouri, hale de producție etc în Capitală! Bine ați venit în epoca de piatră a administrației", conchide fostul primar general al Capitalei.

Consiliul General al Capitalei are vineri pe ordinea de zi suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2, 3, 4, 5 şi 6.

Dezvoltatorii spuneau că toate proiectele construite pe un teren de peste 3.000 mp vor fi blocate şi vor înregistra pierderi semnificative, conform ZF.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close