Antena 3 CNN Politică Firea susține că proiectele pe care Nicușor Dan le vrea finanțate de guvern nu sunt eligibile: "El nu a citit, dar se va plânge că nu e ajutat"

Firea susține că proiectele pe care Nicușor Dan le vrea finanțate de guvern nu sunt eligibile: "El nu a citit, dar se va plânge că nu e ajutat"

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, îl acuză pe actualul edil Nicușor Dan că vrea să finanțeze prin programul guvernamental Anghel Saligny proiecte care nu sunt eligibile prin acest program.

Firea susține că proiectele pe care Nicușor Dan le vrea finanțate de guvern nu sunt eligibile: "El nu a citit, dar se va plânge că nu e ajutat"
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2021   •   11:21

Firea susţine că Municipiul Bucureşti nu se încadrează la proiecte din PNDL, fiind neeligibilă.

"Puterea de dreapta a distrus nu doar Capitala, ci întreaga tară! Cel mai mare număr de decedati COVID, explozie de facturi, somaj, firme falimentate. Toată politica lor e bazată pe fake. Pe înselăciune. Pe mintirea în fată a românilor. 

Ei dezvoltă, reformează, construiesc, înnoiesc etc... dar totul e “din gură”, declarativ sau sub formă de machete, desene, grafice, filmulete si postări. 

Cel mai proaspăt si elocvent exemplu este livrat chiar azi de către primarul general care “nu vrea să fie un exemplu pentru cetăteni”, după cum chiar cu gurita lui a grăit în acest weekend.

A convocat azi la ora 10.00 o sedintă extraordinară de Consiliu general - s-a si lăudat pe la vreo două tv-uri si 2-3 ziare on-line, că soarta Bucurestiului stă în sedinta de azi! 

Că e crucială! 

Că va rupe norii! 

Că va face el ce n-au făcut Firea, Oprescu, Videanu si Băsescu la un loc!

Am deschis tremurând de emotie site-ul PMB, să caut ordinea de zi, a sedintei epocale. 

M-am frecat la ochi! M-am si ciupit de obraz! Incredibil câtă minciună, amestecată cu tupeu fără limită, escrocherie pe fată!

Dl Nicusor a primit o listă cu proiectele pe care le-a găsit prietena dlui Orban, Mădălina Hristu, noul director de investitii al PMB, prin sertare, pregătite de fostii primari si echipele lor, si acum se laudă că sunt proiecte lor proprii, initiative nemaiîntâlnite, idei geniale, iesite din mintile lor de oengisti!

Păi nu le e rusine obrazului? 

Nicusor, nu-ti este rusine sa furi munca predecesorilor? Pe care îi si tot critici, culmea!

Dar bomba abia acum vine! 

În goana după imagine, actiuni înselatoare pe care să le prezinte public drept mari realizări personale, Dl Nicusor si echipa sa de “profesionisti” nu au avut curiozitatea să citească ce proiecte sunt eligibile pentru finantare în fostul program PNDL, actualmente Anghel Saligny, coordonat de Ministerul Dezvoltării.

Acolo scrie negru pe alb că fondurile se aprobă pentru lucrări de apă, canalizare, drumuri, poduri, podete etc în continuare sau care au studii de fezabilitate. Se încadrează în posibila finantare proiectele de mai mici dimensiuni, gestionate de cele 6 sectoare ale Capitalei. 

Nu si Municipiul Bucuresti, pentru infrastructura mare. 

Deci nu se încadrează Primaria Capitalei. Este neeligibilă. Nicusor nu a citit dar se va plânge că nu e ajutat. O face deja cu mult talent. Impostorii îsi interpretează bine rolul.

Dar poate primarul-fake nu întelege ce înseamnă eligibil si/sau neelligibil?!

Îi reamintim Dlui Nicusor că are niste urgente pe care le tot amâna: 
- să anunte cu ce procent va fi subventionat de către PMB pretul gigacaloriei, care s-a scumpit cu 80%, 
- să lanseze licitatia pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare, pentru a putea accesa cele 300 de milioane de euro obtinute de mine si echipa mea - el nu e în stare nici să cheltuie ce am obtinut noi, 
- să realizeze proiecte de mobilitate pentru POIM. Altele decât cele depuse de noi.

Pentru că întreaga sedintă de azi a Consiliului general este o cacealma, o altă încercare de “Nicusoare, fă-te că lucrezi!”, o sedintă fake convocată de un primar fake, în urma consultărilor politice pe care le-am avut, cei 21 de consilierii generali social-democrati au decis să nu participe la astel de spectacole grotesti prin care bucurestenii sunt mintiti si umiliti!

Îl somăm pe primarul-fake să anunte urgent procentul de subventie pentru termoficare! Si să manifeste respect si consideratie pentru cetăteni!", a scris senatorul PSD Gabriela Firea, luni, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close