Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Cîțu cheamă specialiștii noștri la consultări pe tema pandemiei. Nu vom intra în acest joc politic dezgustător"

Gabriela Firea: "Cîțu cheamă specialiștii noștri la consultări pe tema pandemiei. Nu vom intra în acest joc politic dezgustător"

Senatoarea PSD, Gabriela Firea a comentat în cadrul emisiunii "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrecu la Antena 3, protestele din toată ţara împotriva restricțiilor pe care le consideră legitime.

Gabriela Firea: "Cîțu cheamă specialiștii noștri la consultări pe tema pandemiei. Nu vom intra în acest joc politic dezgustător"
de Claudia Popovici    |    29 Mar 2021   •   20:06

Gabriela Firea a anunţat printr-o postare pe reţelele de socializare că premierul Florin Cîțu cheamă specialiștii PSD la consultări pe tema pandemiei. Ea a subliniat că social democraţii nu vor participa acest joc politic dezgustător.

"Cîțu cheamă specialiștii noștri la consultări pe tema pandemiei. Propunerea premierului Cîțu este una otrăvită.

Au refuzat, în mod repetat, propunerile noastre pentru combaterea pandemiei, dar când se confruntă cu proteste, vor să împartă cu noi eșecul gestionării pandemiei.

Nu vom intra în acest joc politic dezgustător", a conchis Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: "Cei doi care îi chinuie pe români cu incompetența şi haosul de la guvernare”

Gabriela Firea, senator PSD, i-a acuzat, luni, într-o postare pe Facebook, pe Ludovic Orban şi Florin Cîţu de faptul că "sunt rupți de realitate şi urmăresc doar scopuri personale şi politice".

"Cei doi care îi chinuie pe români cu incompetența și haosul de la guvernare! Sunt rupți de realitate, urmăresc doar scopuri personale si politice! Pentru ei, viața românilor de rând este amestecată printre cifre. Cifre pe care tot ei le măsluiesc! După cum a recunoscut alt geniu din Carpați - ministrul catastrofă Voiculescu!

Iar acum, după ce s-au speriat de protestele care au avut loc în 24 de orașe, mimează dorința de consultări cu specialiștii noștri! Dl Cîțu a uitat când ne jignea și ne transmitea că “nu ia prizonieri” ! Groaznică declarație pentru un politician european!

Invitația este categoric una de complezență, ca să mimeze dialogul și să-și mai spele imaginea! Dacă PNL avea intenții sincere, cerea consultări cu specialiștii PSD înainte de a dispune măsuri aberante și de a înfuria pe bună dreptate majoritatea românilor, nu după!

Și nu adresa verbal/public invitația, ci într-o formulă oficială.Altfel, este doar o fumigenă menită să atragă atenția de la problemele românilor, pe care prim-ministrul a ajuns să îi numească teroriști!", se arată în postarea Gabrielei Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea proteste Romania
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close