Antena 3 Politică Gabriela Firea, critici dure la adresa lui Nicuşor Dan care şi-a luat concediu: "Cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, el poate”

Gabriela Firea, critici dure la adresa lui Nicuşor Dan care şi-a luat concediu: "Cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, el poate”

de Claudia Popovici    |    02 Aug 2021   •   17:37
Gabriela Firea, critici dure la adresa lui Nicuşor Dan care şi-a luat concediu: "Cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, el poate”
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook-Hepta

Gabriela Firea, senator PSD, a criticat în termeni duri decizia primarului Nicuşor Dan de a pleca în concediu într-o perioada în care Capitala se află în plină criză a gunoaielor.

Gabriela Firea s-a arătat revoltată pentru modul în care primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, abordează problemele bucureștenilor, care de săptămâni bune se confruntă cu criza gunoaielor, invazia țânțarilor şi a șobolanilor.

Ea a lansat şi un exerciţiu de imaginație întrebând ce s-ar fi întâmplat dacă pe durata mandatului ei pe o asemenea criză şi-ar fi luat concediu delegând mai multe atribuții timp de trei săptămâni.

„Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close