Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia”

Gabriela Firea: ”Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia”

”Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia în situația actuală a crizei creșterii prețurilor la alimente, energie și combustibili” spune Gabriela Firea după o întâlnire a Consiliului Național Tripartit.

Gabriela Firea: ”Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia”
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    29 Iun 2022   •   15:02

”Am participat la o nouă întâlnire a Consiliului Național Tripartit, prezidată de premierul Nicolae Ciucă. Alături de colegii din Guvern – Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, Marius Budăi, ministrul Muncii, Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, Sebastian Burduja, ministrul Digitalizării, Mircea Adrudean, șeful cancelariei premierului, Secretarii de stat din celelalte ministere și reprezentanții Secretariatului General al Guvernului - am continuat discuțiile cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor. Este foarte importantă această relație deschisă și transparentă pentru că doar așa putem transmite mesaje reale către angajații și antreprenorii din România.  

Am discutat despre nivelul salariului minim și posibilitățile de creștere ale acestuia în situația actuală a crizei creșterii prețurilor la alimente, energie și combustibili. Criza energetică este resimțită în toate domeniile de activitate și a fost unul dintre subiectele de discuție cu sindicatele și patronatele”, anunță Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close