Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "După ce l-au susținut prin minciuni, USR Plus a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan. Despre asta este Noul București"

Gabriela Firea: "După ce l-au susținut prin minciuni, USR Plus a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan. Despre asta este Noul București"

Gabriela Firea, senator PSD, a lansat critici dure la adresa dreptei unite pe care o acuză că de 10 luni Noul Bucureşti promis în campania electorală stă pe loc, prins între buruieni, șantiere abandonate și coloniile de șobolani.

Gabriela Firea: "După ce l-au susținut prin minciuni, USR Plus a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan. Despre asta este Noul București"
de Claudia Popovici    |    22 Iul 2021   •   17:19

Gabriela Firea, senator PSD, trage un semnal de alarmă că "bătaia pentru funcții și ciolan" dusă de dreapta unită atinge cote alarmante în Primăria Capitalei, asta în timp ce oamenii şi noul Bucureşti promis în campania electorală se confruntă cu criza gunoaielor, șantierelor abandonate și coloniilor de șobolani.

"Nimic pentru oameni, totul pentru ei! Bătaia pentru funcții și ciolan atinge cote alarmante în Primăria Capitalei! USR+ a sărit la gâtul lui NIMICușor Dan! Da, ați auzit bine, USR+, partidul fondat chiar de el și care l-a susținut cu toate forțele să ajungă pe scaunul de primar general.

Cică, NIMICușor organizează concursuri aranjate pentru a da funcții publice membrilor PNL și PMP. Nu-i prima dată când auzim asta. Ne-o spunea și Moise Guran, după ce a abandonat comunicarea USR+ și a văzut cum s-au purtat negocierile în anul electoral.

„După ce l-au susținut prin minciuni, acum îi sar la beregată”

Supărarea e să nu ajungă în funcții bune mai mulți liberali decât useriști!

După ce l-au susținut prin minciuni, doar nu ați uitat cum promiteau apă caldă la o zi după alegeri, acum îi sar la beregată!

Cei din USR+ fac orice să prindă una-două funcții în Administrația Spitalelor, dacă Vlad Voiculescu nu a reușit să pună mâna pe toate spitalele bucureștene.

„USR PLUS nu poate lua parte la această mascaradă făcută cu dedicație pentru anumite persoane din PNL și PMP”. Dacă funcțiile erau pentru USR+, nu era nici o problemă!

Despre asta este Noul București : bătălia dreptei unite pentru funcții, bani public și contracte bănoase. În rest, NIMIC.

De 10 luni, orașul stă pe loc, prins între buruieni, șantiere abandonate și coloniile de șobolani.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Nicușor Dan USR PLUS
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close