Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, mesaj de susţinere pentru tinerii din România | Ce proiecte pregăteşte ministerul Familiei

Gabriela Firea, mesaj de susţinere pentru tinerii din România | Ce proiecte pregăteşte ministerul Familiei

"Tinerii merită toată aprecierea și tot sprijinul nostru. Sunt motorul dezvoltării și cei care pot aduce schimbarea", spune Gabriela Firea, ministrul Familiei, subliniind că instituția pe care o conduce va prelua idei de dezvoltare de la toate organizațiile de tineret.

Gabriela Firea, mesaj de susţinere pentru tinerii din România | Ce proiecte pregăteşte ministerul Familiei
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    16 Mai 2022   •   16:37

"Ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse mi-am propus sprijinirea tuturor tinerilor din România.

Am anunțat deja trei proiecte majore care au susținerea coaliției de guvernare și a colegilor din Guvern. Nu ne oprim aici. Știm că tinerii au nevoi concrete și doar discutând cu ei putem știm ce-și doresc pentru un viitor mai bun.

 Am primit, astăzi, vizita unui grup de 35 de tineri veniți în Capitală tocmai din județul Sălaj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A fost foarte important pentru mine să-i întâlnesc și să le mulțumesc pentru solidaritatea de care au dat dovadă în ultimii doi ani de pandemie.

I-am asigurat că vom prelua, la minister, idei de la toate organizațiile de tineret care sunt alături de noi. Pentru asta, în acest an, realizăm Barometrul de Opinie al tinerilor. La final, vom ști exact ce-și doresc tinerii din România și cum îi putem ajuta", scrie Gabriela Firea, ministrul Familiei pe pagina sa de socializare. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ministrul Familiei
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close