Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, după ce Raluca Turcan a fost fotografiată fără mască: "Impuneţi reguli haotice şi aberante"

Gabriela Firea, după ce Raluca Turcan a fost fotografiată fără mască: "Impuneţi reguli haotice şi aberante"

Gabriela Firea, senator PSD, a reacţionat într-o postare pe Facebook, după ce Raluca Turcan a fost fotografiată fără mască.

Gabriela Firea, după ce Raluca Turcan a fost fotografiată fără mască: "Impuneţi reguli haotice şi aberante"
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Alin Tarnovschi    |    31 Mar 2021   •   10:13

"Au lăsat mii de oameni fără loc de muncă, au distrus cultura, au îngropat industria ospitalității, ne verifică și ne numără ca pe vite în biserici, la slujbe, înmormântări, botezuri sau cununii, ne amenință că ne amendează dacă mergem la slujba de Înviere!

Cel mai grav : au distrus o generație de copii cu deciziile aberante de a închide toate școlile, în loc să testeze gratuit și des pentru a izola doar cazurile pozitive!

Iar acum vin cu nonșalanță și ne transmit că am fost toți niște fraieri că i-am ascultat, că le-am permis să ne intimideze și să ne blocheze în case, distrugându-ne viața și economia!

Prin vocea doamnei Turcan - încă ministru al Muncii -, aflăm că ea a participat la petreceri și la alte activități fără mască și distanțare, pentru că cei prezenți AU FĂCUT TESTE RAPIDE ANTIGEN!

Cuuumm!??? Doar voi aveți voie??? Ceilalți cetațeni, nu??

Elevii și profesorii nu au voie să facă teste rapide, pentru a merge la școală normal?

Cei care au evenimente în familie nu pot proceda la fel?

Teatrele, cinematografele, restaurantele, locurile de joacă pentru copii, concertele etc nu pot reveni la o activitate - fie și restrânsă -, asigurând testare rapidă și simplă din salivă?

Cât de nemernici sunt cei de la guvernarea de dreapta?? Impuneți reguli haotice și aberante pentru cetățenii simpli iar pentru mărimile voastre stabiliți ad-hoc alte reguli? Mai suple, mai prietenoase?

Să vă fie rușine! Dl Cîțu? Dl Orban? Dl Iohannis? Ce părere aveți?Tolerați această nouă discriminare a românilor? Doamna Turcan mai este ministru??", se arată în postarea Gabrielei Firea de pe Facebook.

Au lăsat mii de oameni fără loc de muncă, au distrus cultura, au îngropat industria ospitalității, ne verifică și ne...

Posted by Gabriela Firea on Tuesday, 30 March 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Raluca Turcan
Parteneri
Fenomen meteo spectaculos, de Ziua Națională a României
x close