Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "De un sfert de secol, cu ajutorul SUA, România s-a dezvoltat intens în domenii precum IT sau industria auto"

Gabriela Firea: "De un sfert de secol, cu ajutorul SUA, România s-a dezvoltat intens în domenii precum IT sau industria auto"

Senatorul Gabriela Firea a transmis astăzi un mesaj, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de parteneriat strategic între România și Statele Unite ale Americii.

Gabriela Firea: "De un sfert de secol, cu ajutorul SUA, România s-a dezvoltat intens în domenii precum IT sau industria auto"
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2022   •   15:15

“Libertatea, de îndată ce a prins rădăcină, este o plantă care crește foarte repede.”, spunea George Washington, părintele fondator al Statelor Unite ale Americii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

"Statele Unite ale Americii, cea mai veche democrație a lumii, a fost un model pentru România ultimilor trei decenii.

Am participat, în calitate de senator și ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, la ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților dedicată împlinirii a 25 de ani de parteneriat strategic între România și Statele Unite ale Americii. Prietenia dintre România și Statele Unite ale Americii este solidă și sigură.

De un sfert de secol, cu ajutorul Statelor Unite ale Americii, România s-a dezvoltat intens în domenii precum IT sau industria auto, este mai bine apărată, iar companiile americane au contribuit masiv în economie.

Parteneriatul dintre România și SUA trebuie să continue pentru că este șansă pentru dezvoltarea țării noastre. Pentru români e foarte important să poată ajunge mai ușor în Statele Unite ale Americii, iar eliminarea vizelor este un obiectiv major pentru România", a mai transmis aceasta.

×
Subiecte în articol: PSD Gabriela Firea SUA
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close