Antena 3 Politică Gabriela Firea lansează o nouă teorie: ”Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva”

Gabriela Firea lansează o nouă teorie: ”Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva”

de Andreea Ştefan    |    27 Sep 2021   •   17:12
Gabriela Firea lansează o nouă teorie: ”Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva”
Sursa foto: Hepta

Gabriela Firea susține că, la un an de la alegerile locale, Bucureștiul este degradat complet, pe toate planurile, și începe să creadă că ”a fost un plan bine ticluit undeva” încât s-a ajuns în această situație.

”Un an de la cea mai mare minciună și fraudă! Au promis “apă caldă”, dezvoltare, noi investiții, un trăi mai bun pentru toți și au adus cu ei: dublarea prețului la transportul public și anularea a numeroase trasee, deci aglomerație, explozia prețurilor la întreținere, mii de avarii, niciun km de conductă reabilitată, subfinanțarea spitalelor, blocarea șantierelor, alungarea investitorilor, prin suspendarea planurilor urbanistice - deci șomaj, sute de milioane de euro pierdute pentru oraș… mizerie, șobolani, țânțari, parcuri abandonate…la care adaug oroarea, pentru că e vorba de oameni vulnerabili - tăierea stimulentelor pentru persoanele cu dizabilități… de luni bune nu se mai plătesc și nici nu sunt prevăzute în Bugetul municipal.

Să nu uităm sacii furați de voturi! Și 60.000 voturi anulate fără motiv!

Jale pe toată linia! Oare asta s-a vrut? Să decadā Capitală? Să o ducă mai prost bucureștenii?

Încep să cred că a fost un plan bine ticluit undeva….

Să crească Sofia, Budapesta, Belgdad etc?

Capitala României e condusă, acum, de vânzători de țară! Incompetenți și corupți până în măduva oaselor!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close