Antena 3 Politică Firea: "Urgențele țării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesioniști. Trebuie acționat imediat"

Firea: "Urgențele țării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesioniști. Trebuie acționat imediat"

de Georgiana Adam    |    02 Noi 2021   •   14:05
Firea: "Urgențele țării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesioniști. Trebuie acționat imediat"
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea, senator PSD, spune că urgenţele ţării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesionişti şi care să aibă o majoritate stabilă în Parlament.

Vorbind de probleme, Firea se referă la medicamentele necesare tratării bolnavilor COVID şi măsuri pentru scăderea facturilor la utilități.

"Urgențele țării în acest moment: medicamente anti-virale eficiente și accesibile ca preț în toate farmaciile, dotarea spitalelor cu tratamente pentru bolnavii cu forme COVID mai grave, măsuri pentru diminuarea facturilor la utilități, care îi împovăreazā pe toți românii, fie angajați sau angajatori. 

Aceste urgente pot fi rezolvate de un guvern format din oameni profesioniști, responsabili, onești, care cunosc problemele și știu cum trebuie acționat imediat. 

Și cu o majoritate stabilă în Parlament", a scris Gabriela Firea, senator PSD, marţi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close