Antena 3 CNN Politică Firea: "Urgențele țării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesioniști. Trebuie acționat imediat"

Firea: "Urgențele țării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesioniști. Trebuie acționat imediat"

Gabriela Firea, senator PSD, spune că urgenţele ţării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesionişti şi care să aibă o majoritate stabilă în Parlament.

Firea: "Urgențele țării în acest moment pot fi rezolvate de un guvern de oameni profesioniști. Trebuie acționat imediat"
Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2021   •   14:05

Vorbind de probleme, Firea se referă la medicamentele necesare tratării bolnavilor COVID şi măsuri pentru scăderea facturilor la utilități.

"Urgențele țării în acest moment: medicamente anti-virale eficiente și accesibile ca preț în toate farmaciile, dotarea spitalelor cu tratamente pentru bolnavii cu forme COVID mai grave, măsuri pentru diminuarea facturilor la utilități, care îi împovăreazā pe toți românii, fie angajați sau angajatori. 

Aceste urgente pot fi rezolvate de un guvern format din oameni profesioniști, responsabili, onești, care cunosc problemele și știu cum trebuie acționat imediat. 

Și cu o majoritate stabilă în Parlament", a scris Gabriela Firea, senator PSD, marţi, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close