Antena 3 Politică Gabriela Firea: "Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare, din 'grija' primarului general"

Gabriela Firea: "Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare, din 'grija' primarului general"

de Claudia Popovici    |    18 Mai 2021   •   19:17
Gabriela Firea: "Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare, din 'grija' primarului general" Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea, senator PSD, a lansat un semnal de alarmă privind Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție care nici până astăzi nu a fost votat.

Gabriela Firea, senator PSD a apreciat că lipsa voturilor pentru Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție poate pune sănătatea bucureștenilor în pericol. Parcurile sunt pline de căpușe și deja peste 100 de copii și adulți s-au prezentat la spitale cu mușcături.

„Capitala se va umple de șobolani, țânțari, căpușe și alte dăunătoare, din „grija” primarului general și a celor două partide, PNL și USR+. Iar asta înseamnă boli pentru toți, copii și adulți! Nici astăzi, și suntem aproape la jumătatea anului, nu a fost votat Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție", a avertizat senatoarea PSD, Gabriela Firea.

Ea a reamintit apoi că în timpul mandatului său acest plan era aprobat, de regulă, în luna ianuarie.

„Anul trecut, în februarie începeau primele stropiri împotriva tânțarilor. Anul acest, ZERO până acum. Ba nu a fost buget, ba e planul întocmit prost, ba nu sunt bani suficienți. Doar motive!

De râs e că USR+ nu sprijină planul spunând că e al PSD, când planul e propus de același NIMICușor Dan pe care l-au „înscăunat” Primar General.Acum, buget există. Planul poate fi modificat oricând, dar ca specialiștii din primărie să poată începe acțiunile trebuie aprobat într-o formă sau alta", a mai spus Gabriela Firea pe Facebook.

"NIMICușor Dan nici nu s-a obosit să participe la ședință”

„Ședința Consiliului General al Municipiului București, convocată azi de colegii mei din PSD, a fost pentru consilierii PNL și USR+ doar un motiv de a bifa o prezență pentru indemnizație.

Nu au dezbătut unicul proiect propus și nici măcar nu au aprobat ordinea de zi.

Singurele voturi „pentru” au fost ale celor 20 de consilieri generali PSD. NIMICușor Dan nici nu s-a obosit să participe la ședință!

Primarul general și consilierii de la putere uită ce scrie în fișa postului. De patru luni nu s-au mai făcut deratizări în București. Parcurile sunt pline de căpușe și deja peste 100 de copii și adulți s-au prezentat la spitale cu mușcături.

Țânțarii nu au apărut încă, dar în lipsa tratamentelor la vară nu vom putea ieși din case", a mai precizat Gabriela Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close