Antena 3 CNN Politică Gală caritabilă, organizată de Gabriela Firea pentru copii și femei defavorizate: "Întotdeauna este o bucurie"

Gală caritabilă, organizată de Gabriela Firea pentru copii și femei defavorizate: "Întotdeauna este o bucurie"

Gabriela Firea a organizat o gală caritabilă pentru a sprijini financiar mai multe asociații care militează pentru copii și femei aflate în suferință.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2023   •   09:52

Gala ''Suflet pentru suflet'' a fost organizată pentru a aduce în perioada sărbătorilor, și nu numai, un zâmbet pe fața copiilor și femeilor defavorizate.

"Ne-am gândit să facem împreună o gală caritabilă prin care să strângem fonduri și de la persoane care au în plus față de celelalte și care pot să dăruiască.

În această seară sper ca obiectele care vor fi scoase la licitație de către personalități să își gasească cumpărători de suflet, toate acele fonduri strânse vor merge către cele patru asociații și fundații din România.

Ar trebui ca astfel de evenimente să se desfășoare pe tot parcursul anului, nu doar înaintea sărbătorii Crăciunului", a spus Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea și Florentin Pandele gătesc fasole cu ciolan și dau din casă | Interviu de Ziua Națională a României

La eveniment au participat personalități de renume ale României, care au donat mai multe obiecte de valoare, în speranța că vor putea ajuta cu banii strânși în urma licitației.

"Pentru mine este o mare bucurie să fiu în această seară la un asemenea eveniment pentru ca întotdeauna, de când mă știu eu, am susținut galele caritabile. Am adus tricoul meu de la Sydney, de la Jocurile Olimpice din 2000, chiar eu l-am purtat, e din colecția mea, chiar l-am adus cu mare, mare drag", a spus fosta atletă Gabriela Szabo.

"Întotdeauna particip cu bucurie la asemenea evenimente pentru că sunt necesare. Sunt atâtea femei care sunt abuzate, copii care sunt fără părinți, cu părinti despărțiți sau cu părinți plecați în străinătate", a spus președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipa.

"Am adus un tablou al unui pictor, Alexandru Jicman, un prieten foarte, foarte bune de-al meu pe care mi l-a dăruit la un moment dat în viață, atunci când mie mi-a fost foarte greu și l-am pierdut pe tata", a spus soprana Irina Baianț.

Și alte vedete au trimis obiecte pentru a fi scoase la licitație, dar nu au putut fi prezente

"De asemenea, Andreea Marin care nu este în țară a trimis o pălărie realizată de un brand românesc pentru o doamnă și o pălărie pentru un domn de asemenea realizata de un designer din România", a mai precizat Gabriela Firea.

Și Camelia Potec, o campioană cunoscută și îndrăgită de noi a transmis de asemenea un dar care va fi licitat.

Monica Davidescu, actrița Teatrului Național a transmis tot în cadrul acestei gale bilete la câteva spectacole care se joacă cu casa închisă.

Gala caritabilă a fost un real succes, iar toți banii strânși vor merge către cele patru asociații implicate în acest proiect.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close