Antena 3 CNN Politică Geoană consideră că pensiile s-ar putea majora la 1 iulie daca Videanu nu ar fura

Geoană consideră că pensiile s-ar putea majora la 1 iulie daca Videanu nu ar fura

Geoană consideră că pensiile s-ar putea majora la 1 iulie daca Videanu nu ar fura
19 Apr 2008   •   18:38

Liderul PSD Mircea Geoană lansează noi acuzaţii la adresa preşedintelui, premierului şi a primarului Capitalei. Geoană spune ar fi bani pentru majorarea pensiilor la 1 iulie dacă Videanu nu ar fura, iar Tăriceanu şi Băsescu nu şi-ar fi comandat avioane noi. În replică, liberalii şi democrat-liberalii spun că sunt doar declaraţii demagogige.

În plină campanie de lansare a candidaţilor pentru locale, la Brăila, liderul social-democraţilor, Mircea Geoană declară că majorarea pensiilor nu se face anticipat, din cauza cheltuielilor făcute de Băsescu, Tăriceanu şi Videanu: ?Ştiţi de unde se pot obţine banii ăştia? Vă dau eu o soluţie foarte simplă: şi preşedintele Băsescu, şi premierul Tăriceanu au comandat modernizarea a avioanelor Airbus ce au fost în flota Tarom ca să aibă şi Tăriceanu şi Băsescu să se fudulească cu avioane de ultimă generaţie. Dacă ar merge cu ce au acum, am avea 200 de milioane de euro cu care am putea să majorăm pensiile. Dacă Videanu şi gaşca lui de la Golden Blitz n-ar mai fura cu bordurile şi asfaltul, ar fi bani să majorăm pensiile de la 1 iunie!?.  

În replică, primarul Capitalei afirmă că Geoană ar fi trebuit să verifice mai întâi, că în prezent, primarul PSD de la sectorul 5, Marian Vanghelie pune borduri. Videanu adaugă că, oricum banii administraţiei locale Nu pot fi folositţi pentru pensii. Liderii liberali cred că Geoană este în campanie electorală şi îi dezinformează pe români.

Mircea Geoană a mai criticat şi proiectul Guvernului de achiziţionare a 48 de avioane de vânătoare, întrucât în opinia sa, numărul lor este nejustificat de mare.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close