Antena 3 CNN Politică Geoană "stinge" Flacăra Violet: Mi-am pus cravată roşie. Nu cred în vraci care rezolvă lucruri (VIDEO)

Geoană "stinge" Flacăra Violet: Mi-am pus cravată roşie. Nu cred în vraci care rezolvă lucruri (VIDEO)

Geoană "stinge" Flacăra Violet: Mi-am pus cravată roşie. Nu cred în vraci care rezolvă lucruri (VIDEO)
25 Ian 2010   •   22:13

?Mi-am pus cravata roşie nu de altă culoare, ca să nu avem discuţii.? Aceasta a fost prima propoziţie a lui Mircea Geoană în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de luni. Prezentatorul Mihai Gâdea l-a întrebat pe liderul PSD despre povestea cu "flacăra violet" care a ţinut prima pagină a ziarelor atât în România cât şi în străinătate.


?Nu cred în aşa ceva şi nu am spus niciodată că aş fi influenţat de aşa ceva. Trăim într-un mediu incandescent în care orice afirmaţie creează o reacţie în lanţ. Nu cred în chestiile acestea, sunt un om educat, cred în nişte lucruri, în Dumnezeu, în credinţă, dar nu în nişte vraci din aceştia care rezolvă lucruri?, a explicat liderul PSD.



Povestea cu flacăra violet a început tot la Sinteza Zilei, pe 15 decembrie. Atunci, invitat în platoul emisiunii a fost Viorel Hrebenciuc, şeful staff-ului de campanie al candidatului PSD la prezidenţiale

Acesta a dezvăluit atunci motivul pentru care Mircea Geoană ar fi ieşit prost în ultima confruntare dinaintea alegerilor prezidenţiale: ezoterismul. El a declarat că nu şi-ar fi dorit ca dezbaterea dintre cei doi candidaţi să aibă loc într-o zi de joi. Motivul ar fi fost, potrivit lui Hrebenciuc, că joia după-amiaza este puternică "Flacăra Violet", care îl întăreşte pe Traian Băsescu.

HREBENCIUC, DESPRE ZIUA FLĂCĂRII VIOLETE



Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close