Antena 3 CNN Politică George Becali: Daţi-mi zece ani de mandat să vă dau o Românie a lui Dumnezeu (VIDEO)

George Becali: Daţi-mi zece ani de mandat să vă dau o Românie a lui Dumnezeu (VIDEO)

George Becali: Daţi-mi zece ani de mandat să vă dau o Românie a lui Dumnezeu (VIDEO)
Sursa foto: George Becali
03 Oct 2009   •   12:59

George Becali şi-a lansat sâmbătă candidatura la prezidenţiale. Lansarea a avut loc la şedinţa extraordinară a Consiliului Naţional al PNG-CD, în cadrul căreia a fost stabilită strategia electorală pentru alegerile prezidenţiale. Campania va fi derulată sub sloganul ?Credinţă, nădejde, dragoste?. ?Daţi-mi zece ani de mandat să vă dau o Românie a lui Dumnezeu?, a spus liderul Partidului Noua Generaţie.

El a declarat că va alege modelul european, unde domnesc principiile creştine. Pentru îndeplinirea acestui deziderat, în cazul în care va deveni preşedinte, Gigi Becali susţine închiderea cazinourilor, sex-shop-urilor şi a sexy-cluburilor. ?În Europa nu există sexy-cluburi, nu există striptease. Acolo legile sunt în aşa fel făcute încât pe dracul nu îl poţi îmbrăţişa?, a spus el.

Decizia lui Becali de a participa la cursa prezidenţială a fost luată pe ultima sută de metri, şefii filialelor PNG din ţară fiind anunţaţi în ultima clipă. Aceştia vor aduce listele cu semnături pentru fiecare judeţ, care vor fi verificate şi îndosariate. George Becali este în prezent europarlamentar independent. El s-a retras din PNG-CD după încheierea alegerilor legislative din anul 2008, dar a revenit ca lider al partidului în 2009.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Becali candidat presedintie
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close