Antena 3 CNN Politică George Simion şi-a făcut test anti-drog şi anunţă că dă în judecată doi parlamentari USR: ”Pe care îl mai prind, îl ard!”

George Simion şi-a făcut test anti-drog şi anunţă că dă în judecată doi parlamentari USR: ”Pe care îl mai prind, îl ard!”

George Simion a anunţat că a făcut un test anti-drog pentru a demonstra parlamentarilor USR că nu foloseşte substanţe interzise.

George Simion şi-a făcut test anti-drog şi anunţă că dă în judecată doi parlamentari USR: ”Pe care îl mai prind, îl ard!”
Sursa foto: Facebook/George Simion
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2022   •   22:41

Simion a prezentat imagini cu el intrând și ieșind din Spitalul Obregia și o fotografie cu rezultatul analizelor, care arată că este negativ la opiacee, marijuana, amfetamine, metadonă, cocaină și alte droguri.

„Facem analizele la stat, ca să nu creadă cineva că pot fi manipulate probele.”, a spus George Simion într-o filmare publicată pe Facebook.

Simion a susținut că îi va da în judecată pe parlamentarii USR Nicu Fălcoi, pentru că l-ar fi acuzat că se droghează, și pe Dragoș Pîslaru, pentru că a spus că preşedintele AUR este plătit de Rusia.

„Nicu fălcoi și Dragoș Pîslaru de la USR și lista se va lungi. Pe care îl mai prind, îl ard.”, a mai transmis președintele AUR.

Acesta a transmis că banii primiţi de la cei doi parlamentari USR, dacă va câștiga procesele, vor fi donați către cauze sociale.

Spuneti cui sa donam banii românilor

Am fost să fac test doping pentru a putea contracara minciunile Useriste:

Posted by George Simion on Wednesday, April 6, 2022

 

×
Subiecte în articol: George Simion USR
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close