Antena 3 CNN Politică Gorghiu: Folosirea simbolurilor naţionale de către Băsescu în campanie, ILEGALĂ

Gorghiu: Folosirea simbolurilor naţionale de către Băsescu în campanie, ILEGALĂ

Gorghiu: Folosirea simbolurilor naţionale de către Băsescu în campanie, ILEGALĂ
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Iul 2012   •   17:27

Deputatul PNL Alina Gorghiu a anunţat, marţi, că Biroul Electoral Municipal a decis că este ilegală folosirea de către preşedintele suspendat Traian Băsescu a însemnelor naţionale, respectiv stema României şi tricolorul.
   
"Ieri (luni - n.r.), Biroul Electoral Municipal a luat două decizii extrem de importante. Una este cu privire la contestaţia depusă de către PNL referitoare la folosirea de către Traian Băsescu în campania electorală a simbolurilor naţionale - stema României şi tricolor - şi BEM a decis că în mod ilegal Traian Băsescu foloseşte aceste însemne electorale şi a decis pe cale de consecinţă înlăturarea tuturor însemnelor naţionale din materialele pe care domnia sa le foloseşte", a anunţat Gorghiu.
   
Gorghiu a precizat că se aşteaptă ca Traian Băsescu să iasă în conferinţă de presă pe alt fundal, şi nu pe coperta Constituţiei care conţine tricolorul României şi stema naţională.
   
O altă decizie importantă a Biroului Electoral Municipal se referă la admiterea contestaţiei pe care Partidul Conservator a făcut-o la Biroul Electoral Municipal,  privitoare la materiale distribuite de PDL cu persoana lui Dan Voiculescu, care nu face subiecul acestei campanii electorale, fiind folosite "imagini fără drept cu alte persoane care nu sunt subiect al campaniei de referendum".

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close