Antena 3 CNN Politică Gyorgy Frunda: Am speranţe foarte mari că voi câştiga Primăria Târgu Mureş

Gyorgy Frunda: Am speranţe foarte mari că voi câştiga Primăria Târgu Mureş

Gyorgy Frunda: Am speranţe foarte mari că voi câştiga Primăria Târgu Mureş
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Iun 2012   •   10:49

Candidatul UDMR la Primăria Târgu Mureş, senatorul Gyorgy Frunda, a declarat, joi seara, la încheierea campaniei electorale a Uniunii în judeţul Mureş, că are speranţe că va câştiga.

"Să voteze UDMR, să mă voteze pe mine, dacă vor într-adevăr o schimbare. Să nu-i voteze pe doamna Enache (Smaranda - n.r.) şi pe domnul Benedek (Imre - n.r.), pentru că sunt voturi care-l întăresc pe domnul Florea (Dorin - n.r.). (...) Ceea ce se observă şi nu poate fi tăgăduit - lumea a început să se mişte, interesul pentru alegeri este mai mare şi am un trend pozitiv, dacă oamenii îşi dau seama că doamna Enache şi domnul Benedek nu au şanse, şi mă votează, sunt sigur, am speranţe foarte mari că voi câştiga", a declarat Frunda, potrivit Agerpres.

În plus, UDMR-istul a mai spus că nu crede în sondajele publicate de principalul său contracandidat, Dorin Florea, care îl plasează pe acesta la 51%, arătând că acestea sunt "făcute de el".

Pentru Primăria Târgu Mureş candidează actulul primar, dr. Dorin Florea, din partea Alianţei pentru Mureş, senatorul Gyorgy Frunda, din partea UDMR, dr. Benedek Imre, din partea Partidului Civic Maghiar, Cornel Brişcaru, din partea USL şi Smaranda Enache, independent.



×
Subiecte în articol: UDMR Gyorgy Frunda candidat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close