Antena 3 CNN Politică Gyorgy Frunda: DNA mi-a pus în faţă înregistrările convorbirilor mele telefonice

Gyorgy Frunda: DNA mi-a pus în faţă înregistrările convorbirilor mele telefonice

Gyorgy Frunda: DNA mi-a pus în faţă înregistrările convorbirilor mele telefonice
Sursa foto: Gyorgy Frunda
22 Ian 2009   •   10:01

Subiectul interceptărilor telefonice capătă în fiecare zi noi nuanţe. Miercuri, senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat că ştie că i-au fost ascultate şi înregistrate convorbirile telefonice pe care le-a avut cu colegii pe teme politice. El a povestit că a fost chemat în anul 2007 la DNA, unde un procuror i-a arătat transcrierile înregistrărilor convorbirilor sale telefonice.
"Mi s-a arătat chiar interceptarea convorbirilor mele telefonice, pe o temă politică. Am fost chemat la DNA, nu mi s-a spus de ce, mi s-a spus că voi afla acolo. Era vorba despre numirea doamnei Andreea Ciucă în calitate de preşedinte al Tribunalului Mureş. Potrivit legii de atunci, Comisiile juridice dădeau un aviz, ascultau candidaţii la funcţia de preşedinte. Într-adevăr, am vorbit cu colegi de la PSD, cu colegi de la alte partide şi mi s-a pus în faţă înregistrarea convorbirilor telefonice, inclusiv cu doamna Ciucă sau alţi colegi senatori şi deputati. Asta în calitate de senator mi s-a întâmplat", a declarat Gyorgy Frunda, citat de Ziua.
Frunda susţine că a fost revoltat pentru că aceasta este o armă politică şi a protestat ?ferm?. În plus, susţine el, ar fi cerut explicaţii de la serviciile secrete, pe care le aşteaptă şi acum
Fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, şi-a amintit şi el cum SIE îi furniza informaţii despre nevestele ambasadorilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gyorgy Frunda DNA
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close