Antena 3 CNN Politică Gyorgy Frunda: UDMR are multe de pierdut dacă rămâne în actuala Coaliţie

Gyorgy Frunda: UDMR are multe de pierdut dacă rămâne în actuala Coaliţie

Gyorgy Frunda: UDMR are multe de pierdut dacă rămâne în actuala Coaliţie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Sep 2011   •   15:11
Senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a declarat sâmbătă că UDMR are multe de pierdut pentru că rămâne în actuala Coaliţie şi că trebuie făcut un inventar al Protocolului încheiat în primăvară, conform Agerpres.

"Am spus consecvent în ultimul an de zile că UDMR are multe de pierdut din cauza participării în această coaliţie. În primăvară, conducătorii au spus că încheiem un protocol cu PDL şi în situaţia în care PDL nu-şi respectă angajamentele luate, ne vom gândi dacă mai rămânem sau nu în coaliţie. Acest lucru îl vreau eu: să facem un inventar al Protocolului încheiat în primăvară, să vedem ce nu s-a realizat din protocolul respectiv şi din vina cui şi să luăm o decizie politică în cunoştinţă de cauză.”, a afirmat Frunda.

Frunda a menţionat că Legea Minorităţilor Naţionale trebuia să se adopte până la sfârşitul lunii iunie, dar nu s-a aprobat. „Putem lua o decizie: să se adopte până la sfârşitul lui decembrie, dar să hotărâm”, a adăugat Frunda.

"Măsurile economice despre care a fost vorba, foarte puţine s-au realizat, doar în legătură cu acel card Kogălniceanu, în rest nimic. Ne aflăm într-o situaţie de criză. Ce facem din punct de vedere economic? Pe ce cale merge UDMR-ul?”, s-a întrebat Frunda.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close