Antena 3 CNN Politică Gyorgy Frunda: UDMR ia în calcul ieşirea de la guvernare

Gyorgy Frunda: UDMR ia în calcul ieşirea de la guvernare

Gyorgy Frunda: UDMR ia în calcul ieşirea de la guvernare
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Iul 2011   •   17:37

UDMR ia în calcul ieşirea de la guvernare. Declaraţia a fost făcută de Gyorgy Frunda, cu câteva ore înaintea întîlnirii pe care o vor avea joi cu liderii UDMR. Premierul Emil Boc declarase ceva mai devreme că Laszlo Borbely va rămâne ministru deoarece nu a început pe numele lui nicio acţiune penală.

O parte din liderii UDMR cred că verificarea făcută de procurori în cazul ministrului Borbely e consecinţa faptului că uniunea s-a opus mai multor propuneri venite din partea PDL.

Premierul Emil Boc e însă precaut în ceea ce priveşte atitudinea pe care urmează să o adopte Guvernul faţă de Laszlo Borbely. Pentru unii membri ai Guvernului, situaţia colegului lor de cabinet este lipsită de importanţă. 

Laszlo Borbely susţine că nu are nicio legătură cu percheziţiile pe care DNA le-a făcut la apartamentul din Calea Victoriei şi dosarul în care consilierul său este urmărit penal.

Procurorii au percheziţionat apartamentul în care locuieşte cuscra ministrului Laszlo Borbely şi au căutat dovezi care să arate că imobilul a fost recent renovat de firma Lescaci Com SRL din Negreşti Oaş. DNA susţine că patronul acestei firme, Ioan Ciocan, ar fi renovat apartamentul din fonduri proprii, în schimbul câştigării mai multor licitaţii de la Administraţia Nationala "Apele Romane", instituţie aflată în subordinea ministerului condus de Borbely. 



×
Subiecte în articol: Gyorgy Frunda UDMR Cluj
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close