Antena 3 CNN Politică Honorius Prigoană, ironizat de colegul Preda: Mai uşor cu excesul de retorică despre reformă. E ridicol!

Honorius Prigoană, ironizat de colegul Preda: Mai uşor cu excesul de retorică despre reformă. E ridicol!

Honorius Prigoană, ironizat de colegul Preda: Mai uşor cu excesul de retorică despre reformă. E ridicol!
Sursa foto: Cristian Preda
05 Ian 2010   •   12:01

Ascensiunea lui Honorius, fiul lui Silviu Prigoană spre un posibil mandat de deputat a nemulţumit o bună parte din colegii de partid. Dacă cei de la organizaţia PDL de Sector 1au înghiţit perdaful primit din partea liderului Emil Boc care le-a impus un alt candidat decât cel votat pentru Colegiul 1, europarlamentarul Cristian Preda l-a "urecheat" pe Honorius Prigoană pentru excesul de retorică pe care îl dovedeşte în campanie folosind, până la ridicol, stindardul modernizării statului pentru a-şi justifica intrarea în cursa electorală pentru un post de parlamentar.

?Sunt bucuros că termenul modernizare s-a împământenit în politica românească. E folosit tot mai frecvent pentru a descrie reforma statului. Ar fi păcat ca sensul lui să se piardă, printr-o utilizare neîndemânatică. De aceea, cred că ar trebui să nu fie folosit în ocazii electorale. De pildă, ideea că lupta din 17 ianuarie pentru colegiul 1 ar fi legată de o promisiune de reformă a statului e ridicolă?, remarcă ironic Preda, pe propriul blog, referindu-se la modul în care Honorius Prighoană şi-a promovat candidatura sa legând-o de nevoia de reformare şi modernizare a statului, proces susţinut de preşedintele Traian Băsescu.

Europarlamentarul democrat-liberal l-a îndemnat pe mai tânărul său coleg de partid ?să nu îşi conducă retorica pe un teren mai accidentat decât cel cu care e obişnuit domnia sa, şofer cu numeroase amenzi la activ?.

?Tânărul Prigoană ar trebui de altfel să înţeleagă sensul competiţiei în care a intrat şi să nu îşi conducă retorica pe un teren mai accidentat decât cel cu care e obişnuit domnia sa, şofer cu numeroase amenzi la activ? mai scrie Preda.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close