Antena 3 CNN Politică Honorius Prigoană: Lansare de candidatură cu sloganul "Punct. Şi de la Capăt!"

Honorius Prigoană: Lansare de candidatură cu sloganul "Punct. Şi de la Capăt!"

Honorius Prigoană: Lansare de candidatură cu sloganul "Punct. Şi de la Capăt!"
Sursa foto: Honorius Prigoanã
04 Ian 2010   •   16:51

Reformarea statului, finalizarea metroului pe linia 1 Mai şi a inelului de centură, modernizarea Grădinei de vară din Parcul Bazilescu şi Amfiteatrul, buget de campanie de 50.000 de euro şi sloganul "Punct. Şi de la Capăt!" sunt instrumentele cu care candidatul PDL, Honorius Prigoană speră să câştige pe data de 17 ianuarie mandatul de deputat uninominal în colegiul 1 al sectorul 1 al Capitalei. Honorius Prigoană şi-a lansat, luni, la sediul central al PDL, candidatura cu sloganul "Punct. Şi de la Capăt!", unde a respins din nou acuzaţiile de nepotism, susţinând că în cazul în care va deveni deputat, ?lumea va spune că Silviu Prigoană este tatăl lui Honorius Prigoană".

Prezent la eveniment, liderul PDL, Emil Boc a explicat că decizia desemnării lui Honorius Prigoană drept candidat a fost o decizie de echipă a PDL. Premierul l-a prezentat pe Honorius Prigoană pentru că este un tânăr cu studii de specialitate în afaceri, dar şi cu experienţă managerială şi de afaceri în România şi în străinătate, precum şi "un simbol al tinerei generaţii" de politicieni.
în încheierea discursului său, Boc i-a dat un sfat lui Honorius Prigoană: "În politică, votul vine de la cetăţean, nu de la preşedintele partidului şi de la partid".
La rândul său, Răzvan Murgeanu a susţinut că Honorius Prigoană are tot sprijinul organizaţiei PDL Sector 1, astfel încât peste două săptămâni să se vorbească despre noul deputat PDL din Colegiul 1.
"Îl cunosc pe Honorius, este la zi cu problemele sectorului, iar această reuşită va încheia un an pentru noi foarte bun", a mai spus Murgeanu.
Şi Silviu Prigoană a fost prezent la lansarea candidaturii fiului său, răspunzând ziariştilor despre intrarea acestuia în cursa electorală astfel: "Vai de elevul care nu îşi depăşeşte profesorul şi de copilul care nu-şi depăşeşte tatăl".
Honorius Prigoană a declarat la rândul său, că principalul punct al programului său electoral este reformarea statului.
"Aşa cum preşedintele Băsescu a spus că în cel de-al doilea mandat al său dânsul va reforma statul şi reformarea începe din Parlament, eu vreau să fac parte din această reformare, sunt generaţia tânără şi consider că este timpul să punem punct unor practici şi să o luăm de la capăt. Acesta este şi sloganul meu", a subliniat Prigoană.
În ceea ce priveşte nevoile Sectorului 1, Honorius Prigoană a enumerat câteva proiecte pe care le va susţine în mandatul său de deputat: finalizarea metroului pe linia 1 Mai şi a inelului de centură, modernizarea Grădinei de vară din Parcul Bazilescu şi Amfiteatrul, pentru care a trimis deja solicitări Ministerului Culturii.
"Sunt convins că, atunci când voi ajunge parlamentar, lumea va spune că Silviu Prigoană este tatăl lui Honorius Prigoană", a declarat candidatul PDL, întrebat despre acuzaţiile care i s-au adus de nepotism.
Honorius Prigoană a respins acuzaţiile de nepotism dar şi cele privind imaginea sa de "băiat de Dorobanţi". "Eu am fost ales de forul de conducere al partidului. Întrebaţi-i pe ei de ce m-au ales şi nu au ales o altă candidatură din cele şase care au fost prezentate", a mai spus el.
Honorius Prigoană dispune de un buget de campanie de 50.000 de euro. "Sunt convins însă că nu voi cheltui nici măcar jumătate, am avut marea bucurie şi surpriză să constat că mulţi oameni mă sprijină benevol în această campanie", a apreciat el.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: honorius prigoana lansare candidatura
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close