Hrebenciuc: Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat

28 Sep 2009   •   16:50
Hrebenciuc: Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat Viorel Hrebenciuc
Traian Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat, a declarat liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, referindu-se la apelul adresat de şeful statului PDL şi PSD de a-şi băga picioarele în apă rece pentru calmarea spiritelor din coaliţie. Hrebenciuc a ţinut să precizeze că grupurile parlamentare ale Alianţei PSD+PC s-au pronunţat pentru menţinerea în continuare în funcţie a ministrului Administraţiei şi Internelor, Dan Nica.

"Domnul preşedinte Băsescu dă în continuare dovadă de ipocrizie. A declanşat această criză şi acum apare ca salvatorul naţiunii să ne explice că vrea să dea dovadă de responsabilitate. El n-a dat dovadă de responsabilitate timp de cinci ani de a ajuns ţara în halul în care este", a spus Hrebenciuc.

Liderul deputaţilor PSD a afirmat că şeful statului este singurul vinovat pentru situaţia actuală.

Întrebat în legătură cu mesajul şefului statului care a transmis PSD şi PDL că ar trebui să stea cu picioarele în apă rece, Hrebenciuc a replicat: "Cred că ar trebui să stea el cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat".Şi şeful organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a susţinut afirmaţia lui Hrebenciuc, despre şeful statului.


În ceea ce priveşte consultările purtate de conducerea PSD cu proprii parlamentari, Hrebenciuc a arătat că s-a decis susţinerea lui Dan Nica ca ministru al Internelor.

"Decizia fermă a celor două grupuri este de menţinere în continuare a domnului ministru Dan Nica. Cu acestă propunere mergem şi la Comitetul executiv", a declarat Hrebenciuc.

Antena3.ro

ExitPOLL
x close