Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat

Hrebenciuc: Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat

Hrebenciuc: Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat
Sursa foto: Viorel Hrebenciuc
28 Sep 2009   •   16:50

Traian Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat, a declarat liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, referindu-se la apelul adresat de şeful statului PDL şi PSD de a-şi băga picioarele în apă rece pentru calmarea spiritelor din coaliţie. Hrebenciuc a ţinut să precizeze că grupurile parlamentare ale Alianţei PSD+PC s-au pronunţat pentru menţinerea în continuare în funcţie a ministrului Administraţiei şi Internelor, Dan Nica.

"Domnul preşedinte Băsescu dă în continuare dovadă de ipocrizie. A declanşat această criză şi acum apare ca salvatorul naţiunii să ne explice că vrea să dea dovadă de responsabilitate. El n-a dat dovadă de responsabilitate timp de cinci ani de a ajuns ţara în halul în care este", a spus Hrebenciuc.

Liderul deputaţilor PSD a afirmat că şeful statului este singurul vinovat pentru situaţia actuală.

Întrebat în legătură cu mesajul şefului statului care a transmis PSD şi PDL că ar trebui să stea cu picioarele în apă rece, Hrebenciuc a replicat: "Cred că ar trebui să stea el cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat".



Şi şeful organizaţiei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a susţinut afirmaţia lui Hrebenciuc, despre şeful statului.


În ceea ce priveşte consultările purtate de conducerea PSD cu proprii parlamentari, Hrebenciuc a arătat că s-a decis susţinerea lui Dan Nica ca ministru al Internelor.

"Decizia fermă a celor două grupuri este de menţinere în continuare a domnului ministru Dan Nica. Cu acestă propunere mergem şi la Comitetul executiv", a declarat Hrebenciuc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close