Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc, despre aducerea lui Cătălin Voicu la DNA: Nu poţi sălta un senator ca pe ultimul borfaş

Hrebenciuc, despre aducerea lui Cătălin Voicu la DNA: Nu poţi sălta un senator ca pe ultimul borfaş

Hrebenciuc, despre aducerea lui Cătălin Voicu la DNA: Nu poţi sălta un senator ca pe ultimul borfaş
Sursa foto: Viorel Hrebenciuc
11 Dec 2009   •   11:58

Vicepreşedintele PSD, Viorel Hrebenciuc a criticat modul în care a fost adus senatorul Cătălin Voicu la DNA. În opinia social-democratului, este inadmisibil să salţi de pe stradă un senator al României ca pe ultimul borfaş. Hrebenciuc a plusat afirmând că incidentul Vocicu ar reprezenta modul în care preşedintele Traian Băsescu înţelege termenul de reconciliere fluturat recent către clasa politică.

?Este legat de reconcilierea de care a tot vorbit domnul Băsescu. Este ciudat că exact acum se întâmplă totul. Nu poţi să salţi de pe stradă un senator al României ca şi cum ar fi ultimul borfaş? a comentat Hrebenciuc, amintind de statutul de parlamentar al celui implicat.

Senatorul PSD Cătălin Voicu a fost adus la sediul DNA în baza unui mandat de aducere pentru a fi audiat într-un dosar în care este învinuit, au declarat, vineri, surse oficiale. Conform acestora, senatorul PSD a refuzat să se prezinte la audierile la care a fost convocat de către autorităţile abilitate.
Senatorul PSD Cătălin Voicu este audiat, în prezent, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el dând declaraţii procurorilor Secţiei I specializaţi în fapte de corupţie. Cătălin Voicu este vicepreşedintele Comisiei pentru Apărare din Senat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close