Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc: Mircea Geoană va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale. Nu vor fi surprize

Hrebenciuc: Mircea Geoană va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale. Nu vor fi surprize

Hrebenciuc: Mircea Geoană va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale. Nu vor fi surprize
Sursa foto: viorel hrebenciuc
23 Feb 2009   •   08:21

Candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale pare a fi şi mai aproape. Unul dintre greii Partidului Social Democrat, Viorel Hrebenciuc a confirmat că preşedintele formaţiunii va fi candidatul partidului pentru cea mai înaltă funcţie în stat.
El crede că Geoană are şanse de a-l învinge pe Traian Băsescu, deoarece imaginea şefului Senatului a crescut constant, potrivit sondajelor de opinie.
"Din ce văd eu în partid, Mircea Geoană va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale. Nu vor fi surprize", a afirmat Viorel Hrebenciuc, citat de Ziua.
Viorel Hrebenciuc se mai bazează, în paralel, şi pe scăderea constantă a încrederii în actualul preşedinte al României, potrivit aceloraşi sondaje. Pentru eventuala candidatură, Mircea Geoană este probabil să se lupte în interiorul partidului cu Adrian Năstase, care deja şi-a manifestat intenţia de a avea un al doilea ?meci?, de revanşă, cu actualul preşedinte al statului.
La Congresul partidului ce va desemna numele candidatului pentru alegerile prezindeţiale va fi aleasă şi noua conducere, la nivel de vicepreşedinţi şi secretar general Pentru aceste posturi, cele mai vehiculate nume sunt Marian Vanghelie , Nicuşor Constantinescu sau Radu Mazăre, Marian Oprişan, Constantin Nicolescu, dar şi Liviu Dragnea, dat ca sigur ca viitor secretar general al PSD.
Foto: intactimages.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close