Antena 3 CNN Politică Huiduieli sindicaliste la adresa Ancăi Constantinescu şi filmări cu jandarmi la sediul PDL

Huiduieli sindicaliste la adresa Ancăi Constantinescu şi filmări cu jandarmi la sediul PDL

Huiduieli sindicaliste la adresa Ancăi Constantinescu şi filmări cu jandarmi la sediul PDL
Sursa foto: Anca Constantinescu
30 Sep 2009   •   13:44

Sediul PDL din Modrogan a fost supus miercuri unei acţiuni de pichetare sindicaliste după modelul aplicat deja la nivelul PSD. Manifestanţii au huiduit-o zgomotos pe fostul deputat Anca Constantinescu,în momentul în care aceasta a intrat în sediu la volanul unui Mercedes SLK. Spiritele s-au aprins însă în momentul în care protestatarii au constatat că erau filmaţi de unii reprezentanţi ai jandarmeriei.
Aproximativ 30 de persoane aparţinând sindicatelor bugetare, respectiv TESA, CSDR, Sanitas, Spiru Haret şi FSLI au pichetat, miercuri, intrarea în sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având autorizaţie până la ora 13.00. Sindicaliştii şi-au exprimat nemulţumirea folosind fluiere, aceştia declarându-şi dezamăgirea că nu au fost primiţi de niciun lider al Partidului Democrat Liberal.
"Tot poporul român este la dispoziţia unui Boc, unui Băsescu sau a câtorva de aici care îşi bat joc de ceea ce se întâmplă în România", a acuzat liderul Federaţiei Spiru Haret, Izvoranu.
El a arătat că va lăsa un document la partid, în condiţiile în care nimeni din PDL nu a ieşit să le asculte revendicările. Între timp, colegii săi pândeau intrarea după niscava capete însemnate din PDL.
"Cicu Mic, ia uite-o cum vine, în Merţan. Comenta pe banii noştri", a dat alarma un sindicalist, în momentul în care fostul parlamentar democrat-liberal îşi făcea intrarea în curtea sediului partidului la volanul unei limuzine Mercedes SLK.
Reprezentanţii sindicatelor au început imediat să fluiere şi să strige ?Ciocu Mic? în timp ce Anca Constantinescu intra în sediul partidului. Cunoscută pentru sintagma "Ciocu mic, că acum noi suntem la Putere" aruncată membrilor Opoziţiei, Constatinescu a mai fost implicată într-un alt incident, cu reprezentatul PSD-PC Marius Marinescu, cei doi aruncându-şi paharele cu apa în faţă, în timpul unei emisiuni TV.
Sindicaliştii care pichetau sediul PDL s-au enervat şi în momentul în care au descoperit că ar fi filmaţi pe ascuns de un reprezentant al Jandarmeriei, îmbrăcat în civil, şi au criticat PDL şi pe preşedintele Traian Băsescu că nu doresc să le asculte revendicările. După ce i s-a cerut să se legitimeze acesta îmbrăcând o jachetă cu însemnele instituţiei.
?Nu înţelegem de ce, noi am cerut să se legitimeze, pentru că în conformitate cu prevederile Conbstituţiei, noi nu putem fi filmaţi decât dacă persoana respctivă are aprobarea noastră?, au spus sindicaliştii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close