Antena 3 Politică Ialomiţianu blochează stimulentele, dar îşi cere sporurile în instanţă

Ialomiţianu blochează stimulentele, dar îşi cere sporurile în instanţă

14 Oct 2010   •   21:21
Ialomiţianu blochează stimulentele, dar îşi cere sporurile în instanţă
Sursa foto: Foto: Intact Images

Ministrul de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, refuză să acorde stimulentele salariale tuturor angajaţilor care au ieşit să protesteze în ultimele două zile, însă se judecă cu statul pentru acordarea unor sporuri salariale.

Potrivit jurnalul.ro, Gheorghe Ialomiţianu, alături de foştii săi colegi de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov, a dat de mai multe ori în judecată Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov, solicitând acordarea unor sporuri.

Curtea de Apel Braşov a decis, anul trecut, că angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Braşov, între care şi Gheorghe Ialomiţianu ?în calitate de funcţionari publici, au dreptul la un salariu compus şi din suplimentul postului şi suplimentul treptei de salarizare, corespunzător art. 31 lit c şi d din Legea 188/1999".

În prezent, pe rolul Tribunalului Braşov se află un alt proces în care Gheorghe Ialomiţianu şi colegii săi se judecă cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov pentru acordarea unor drepturi salariale. Următorul termen este fixat pe 26 octombrie 2010.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gheorghe ialomitianu judecata

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close