Antena 3 CNN Politică Iliescu: Năstase, unul dintre candidaţii potenţiali, cu cea mai mare experienţă şi pregătire

Iliescu: Năstase, unul dintre candidaţii potenţiali, cu cea mai mare experienţă şi pregătire

Iliescu: Năstase, unul dintre candidaţii potenţiali, cu cea mai mare experienţă şi pregătire
Sursa foto: iliescu nastase
04 Feb 2010   •   09:21

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că Adrian Năstase este unul dintre candidaţii potenţiali la preşedinţia PSD, cu cea mai mare experienţă şi pregătire, el apreciind că alegerea fostului premier în această funcţie ţine de opţiunea generală a Congresului.
Întrebat dacă îl mai susţine pe Adrian Năstase, aşa cum se exprimase anterior, Iliescu a spus: "Da. Este unul dintre oamenii potenţiali, care au şi cea mai mare experienţă şi cea mai mare pregătire. E unul dintre candidaţii potenţiali, dar, mă rog, e o chestiune de opţiune generală în Congres".
Iliescu declara, recent, că Adrian Năstase poate redeveni preşedinte al PSD, fiind unul dintre potenţialii candidaţi la preşedinţia partidului, el afirmând că l-ar susţine "fără îndoială" pentru această funcţie, transmite Mediafax.
Liderul PSD mai declara că l-a surprins candidatura lui Andrei Alexandru la preşedinţia PSD, el precizând că nu a fost consultat în acest sens şi că este dreptul fiecăruia de a candida.

Întrebat dacă îl surprinde candidatura lui Andrei Alexandru la şefia PSD, Iliescu a răspuns: "M-a surprins. Nu m-a consultat, dar e dreptul fiecăruia".

Fostul purtător de cuvânt al lui Nicolae Văcăroiu, Andrei Alexandru, a declarat, săptămâna trecută, că a decis să candideze la şefia PSD , precizând că este vorba de o iniţiativă personală şi că speră să aibă susţinerea a cât mai multe organizaţii social-democrate din ţară.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Adrian Nastase
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close