Antena 3 CNN Politică Ce a declarat Elena Udrea astăzi, în drum spre sala de judecată. Noi imagini cu fostul ministru la Sofia

Ce a declarat Elena Udrea astăzi, în drum spre sala de judecată. Noi imagini cu fostul ministru la Sofia

Elena Udrea s-a arătat zâmbitoare și plină de speranță în fața reporterilor, în timp ce era condusă către sala de judecată unde urmează să se stabilească dacă va fi predată autorităților din țara noastră.

Ce a declarat Elena Udrea astăzi, în drum spre sala de judecată. Noi imagini cu fostul ministru la Sofia
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    Corina Matlinschi    |    18 Mai 2022   •   13:18

Elena Udrea a fost condusă în urmă cu scurt timp în fața judecătorilor de la Curtea de Apel din Sofia. Întrebată de reporteri cum se simte, fostul ministru a răspuns:  ”Bine, ca de obicei!”

Mai mult decât atât, Elena Udrea a declarat că încă mai are speranțe în ciuda faptului că recursul în casație a fost amânat.

Astăzi, Elena Udrea ar trebui să primească decizia definitivă în dosarul privind predarea acesteia în România.

La termenul de săptămâna trecută, avocata Elenei Udrea a spus că a avut un accident chiar în ziua procesului, motiv pentru care nu s-a putut prezenta în sala de judecată.

Pe de altă parte, Elena Udrea a spus clar că își dorește ca această avocată să fie prezentă pentru că este avocata care a ținut legătura cu apărătorii ei din România și este cea care are toate documentele necesare pe care Elena Udrea vrea să le folosească în acest proces.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua judecătorii astăzi.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close