Antena 3 CNN Politică Imagini cu Marcel Ciolacu cu avion de linie, la clasa economic, în vizita în Germania. Cum a fost aşteptat la Berlin

Imagini cu Marcel Ciolacu cu avion de linie, la clasa economic, în vizita în Germania. Cum a fost aşteptat la Berlin

Premierul Marcel Ciolacu și miniștrii care îl însoțesc și-au cărat singuri bagajele, inclusiv prin aeroportul din Viena, acolo unde au avut escală la sosirea în Germania. Însă acolo lucrurile s-au schimbat radical. Iată imaginile.

de Claudia Popovici    |    04 Iul 2023   •   16:33

Premierul Marcel Ciolacu a plecat cu un avion de linie, la clasa economic, către vizita sa oficială la Berlin, acolo unde se întâlnește cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei.

După ce și-a pus valiza și costumul în cabina de bagaje avionului de linie, prim-ministrul Marcel Ciolacu și-a ocupat locul și a stat pe telefon, în așteptare decolării. Nu singur, ci alături de ministrul de Externe, Luminița Odobescu și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

După un zbor de oră și jumătate a urmat escala în Austria, la Viena, acolo unde premierul Marcel Ciolacu și miniștrii săi au fost întâmpinați de ambasadorul României, Emil Hurezeanu.

Citeşte şi: Premierul Marcel Ciolacu l-a numit pe Mircea Abrudean secretar general al Guvernului, după două săptămâni de negocieri între PNL și PSD

În rest, nimic n-a trădat faptul că șeful executivului se deplasa către o vizită oficială. Alături de ministrul Apărării și cel al Economiei. Premierul Ciolacu și-a transportat singur bagajele de-a lungul aeroportului din Viena și chiar a stat la coadă.

Tot fără urmă de privilegiu, prim-ministrul Marcel Ciolacu, însoțit de miniștrii Radu Oprea și Angel Tîlvăr, s-a îmbarcat în avionul cu destinația Berlin.

Oficialii s-au ajutat reciproc cu bagajele de mână în timp ce urcau pe scara aeronavei. Fastul l-a ajuns însă din urmă pe Marcel Ciolacu, care pe pista din Berlin a fost întâmpinat cu o coloană de mașini de lux.

La Berlin, premierul Marcel Ciolaci va discuta cu omologul său german, Olaf Scholz, despre aderarea României la Schengen.

De asemenea, şeful executivului va participa şi la întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri şi ai industriei de Apărare.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close