Antena 3 CNN Politică Înalt demnitar guvernamental, prins cu droguri în mașină

Înalt demnitar guvernamental, prins cu droguri în mașină

Un înalt demnitar din Guvernul României a fost prins cu droguri la volan. Au fost găsite în mașina sa pastile de ecstasy și pliculețe cu cocaină.

Înalt demnitar guvernamental, prins cu droguri în mașină
Sursa foto: Facebook/ Răzvan Giucă | Getty Images
de Andreea Ştefan    |    27 Iun 2022   •   17:31

Este vorba despre Răzvan Giucă, cel care este vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Este o companie înființată în urmă cu doar câțiva ani, în 2017. 

Surse din poliție spun că Răzvan Giucă ar fi ieșit pozitiv la testul DRUG test, efectuat pentru consumul de droguri, realizat de poliție în timpul unui control de rutină în Capitală.

El ar fi avut asupra sa, de asemenea, și pastile ecstasy, dar și pliculețe ce conțineau cocaină.

Vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră ar fi condus chiar o mașină a instituției.

Acesta a fost oprit în zona Splaiul Independenței din București și, după ce jandarmii au depistat că Răzvan Ciucă ar fi ieșit pozitiv la testul de droguri, i-au chemat pe polițiști de la Combaterea Crimei Organizate.

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore este una dintre cele mai noi instituții deschise în România și are ca și scop prevenirea accidentelor la operațiuni de extragere a petrolului și a gazelor din Marea Neagră.

Acesta a fost întrebat despre rezultatul testului la droguri și a răspuns: ”Nu este adevărat, am spus și în procesul verbal de constatare”.

×
Subiecte în articol: demnitar razvan giuca
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close