Antena 3 CNN Politică Iohannis, un nou atac la PSD: E campionul populismului fără acoperire

Iohannis, un nou atac la PSD: E campionul populismului fără acoperire

Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un nou atac la adresa social-democraților pe care i-a acuzat de populism și demagogie, precizănd că vor măriri de venituri inaplicabile pentru diverse categorii sociale. Președintele a făcut astfel un apel la 'decență politică' și i-a îndemnat pe alegători să cântărească bine ofertele candidaților.

Iohannis, un nou atac la PSD: E campionul populismului fără acoperire
Sursa foto: Presidency
de Gabriel Dano    |    09 Sep 2020   •   18:25

"Campania electorală a început deja și chiar dacă este una atipică, partidele și candidații își pot prezenta public proiectele lor. Din păcate, nici din această campanie electorală nu lipsesc inițiativele complet demagocice cu măriri de venituri inaplicabile pentru diverse categorii sociale. E o întrecere zilele acestea în Parlament în votarea unor astfel de proiecte, campionul populismului fără acoperire fiind, ca de obicei, PSD.

Fac un apel la decență politică. Crearea de false așteptări imposibil de susținut economic sau contestarea unor măsuri sanitare care își dovedesc eficiența sunt practici electorare toxice, care fac rău oamenilor", a spus Klaus Iohannnis.

Șeful statului a făcut un apel la români să se informeze pe parcursul campaniei electorale și să compare ofertele electorale.

PSD a anticipat atacul președintelui Klaus Iohannis

Social-democrații au anunțat, într-o postare pe Facebook, că știu ce va transmite Iohannis românilor.

"Știm ce va spune Iohannis: Peee-Seee-Deee! PSD este de vină că finanțistul Cîțu și liberalii săi au îndatorat România mai mult decât la criza din 2009 și la cele mai mari dobânzi din Europa;

PSD e responsabil că Anisie și gașca ei agramată au transformat începerea școlii într-un haos, cu elevi fără tablete, profesori fără măști și școli fără internet; PSD e de vină că Tătaru și echipa de pompe funebre a PNL au gestionat "profesionist" pandemia, astfel că am ajuns la 4000 de decese și atingem săptămâna aceasta 100.000 de infectări.

În loc de viziune, Iohannis are o obsesie. Și, mai presus de orice, o explicație ce devine epitaful acestui mandat de președinte:
#Atât s-a putut!", se arată în postarea PSD.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close