Antena 3 CNN Politică Ionel Dancă și-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. "Noua conducere merge în genununchi cerșind sprijin de la PSD"

Ionel Dancă și-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. "Noua conducere merge în genununchi cerșind sprijin de la PSD"

Deputatul Ionel Dancă, fost şef al Cancelariei în guvernul Orban, a anunțat, joi, că și-a dat demisia din grupul parlamentar al PNL, venind cu critici dure la adresa conducerii

Ionel Dancă și-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. "Noua conducere merge în genununchi cerșind sprijin de la PSD"
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Alexandru_Dobre
de Milena Niță    |    28 Oct 2021   •   12:05

"Mi-am scris demisia din grupul parlamentar al PNL la Biroul președintelui Camerei Deputaților și începând cu data de astăzi (joi - n.r.) sunt un parlamentar liber al PNL și voi activa în calitate de deputat neafiliat", a declarat, joi, Ionel Dancă.

Liberalul spune că actualul Guvern a abandonat progamul de guvernare cu care PNL a obținut voturile românilor.

Dancă: "Noua conducere a PNL merge în genununchi cerșind sprijin de la PSD și, culmea umilinței, solicitarea e refuzată"

"Practic, noi în PNL am fost în fața oamenilor cu un mesaj care a primit votul de încredere la alegerile parlamentare din 2020, în singura formulă legitimă de guvernare, alături de coaliția formată din PNL, USR și UDMR. 

Românii ne-au dat acest vot, iar ceea ce se întâmplă în aceste zile nu are nicio legătură cu votul românilor, prin urmare acest gest de protest față de noua conducere a PNL, care în parteneriat cu președintele Klaus Iohannis au aruncat țara în haos și au distrus coaliția de guvernare, au abandonat programul de guvernare", a mai spus Dancă.

Acesa spune că "noua conducere a PNL merge în genununchi cerșind sprijin de la PSD și culmea umilinței această solicitare de sprijin din partea PSD este refuzată".

Dancă, al treilea liberal care demisionează în ultimele zile din grupul parlamentar al PNL

Acesta este al treilea liberal care demisionează în ultimele două zile din grupul parlamentar al PNL.

Miercuri, deputatul Ion Ștefan, fost ministrul al dezvoltării în Guvernul Orban, a anunțat că a demisionat din grupul parlamentar al PNL.

Tot miercuri, Alexandru Kocsis a anunțat că pleacă și el din grupul PNL. 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ionel Dancă demisie Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close