Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis este marele absent de la Congresul PNL

Klaus Iohannis este marele absent de la Congresul PNL

Klaus Iohannis nu a venit la congresul PNL, în urma căruit Nicolae Ciucă trebuie să devină noul președinte al liberalilor.

 Klaus Iohannis este marele absent de la Congresul PNL
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de Gabriel Dano    |    10 Apr 2022   •   12:48

La precedentul Congres al PNL, unde a existat o confruntare între Ludovic Orban și Florin Cîțu, președintele Klaus Iohannis a fost prezent.

La acel congres, Klaus Iohannis l-a susținut pe Florin Cîțu. De această dată, Nicolae Ciucă, i-a mulțumit lui Cîțu pentru ceea ce a făcut bine în PNL.

„Îl salut pe preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi îi mulţumesc pentru tot ce a făcut bine pentru PNL”, a spus Nicolae Ciucă la începutul discursului său de la Congresul extraordinar al PNL.

Nicolae Ciucă a afirmat înaintea congresului că speră ca PNL ”să-şi găsească echlibrul”.

"Sper ca PNL să îşi găsească echilibrul. Nu suntem într-o situaţie simplă, am convingerea că ne vom putea găsiun rost şi o direcţie. Sunt convins că, după această activitate, aleşii locali, liderii filialelor judeţene se vor întoarce acasă şi se vor preocupa de ceea ce însemană administrarea comunelor, oraşelor, iar noi aici ne vom preocupa de administrarea ţării. Românii aşteaptă soluţii, aşteaptă să fie protejaţi. Cetăţenii români sunt sătui de gâlceavă şi aceste discordii care apar în spaţiul public”, a afirmat Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă a dezvăluit cum a reușit să îi convingă pe liberalii din tabăra pro Florin Cîțu să îl susțină la președinția partidului.

"Cetățenii României așteaptă de la noi soluții, să fie protejați de toate aceste discordii care apar în spațiul public. Cel mai important e să avem stabilitatea necesară să putem să guvernăm țara. Cred că în politica românească e nevoie și de oameni noi și prin tot ceea ce am reușit să asigur până acum, echilibrul coaliției și stabilitate politică cred că voi avea succes", a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat cum a reușit să îi convingă pe liberalii pro Cîțu să îl voteze, Ciucă a spus scurt: "Prin rezultate".

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Congres PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close