Antena 3 Politică Leonard Orban, validat în unanimitate pentru funcţia de ministru al Afacerilor Europene

Leonard Orban, validat în unanimitate pentru funcţia de ministru al Afacerilor Europene

de Antena3.ro    |    08 Feb 2012   •   22:34
Leonard Orban, validat în unanimitate pentru funcţia de ministru al Afacerilor Europene Foto: Intact Images

Ministrul desemnat al Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit, miercuri, vot de recomandare din partea comisiilor de specialitate din Parlament, fără niciun vot împotrivă, informează Mediafax.
   
El a spus că are obiective foarte ambiţioase şi dificile pentru 2012 - "o ţintă de absorbţie de cel puţin 20% din alocarea pentru fondurile structurale şi de coeziune şi contractarea a cel puţin 90% din alocarea Uniunii 2007-2013".
   
"Vreau să subliniez că în special obiectivul privind rata reală de absorbţie, de minim 20%, este un obiectiv extrem de ambiţios şi va putea fi realizat cu foarte mare dificultate în condiţiile în care se va asigura o continuitate a eforturilor în acest domeniu", a spus Orban.
   
"Sunt mulţumit pentru votul comisiilor reunite. Aţi văzut, a fost unanimitatea celor prezenţi. Cred că am dovedit, ca întotdeauna, seriozitate. Tot ce am promis, am respectat", a spus Orban.
   
El nu a vrut să comenteze pe tema absenţei opoziţiei de la audieri.
   
Întrebat dacă are emoţii pentru votul de joi, din plen, Orban a spus că preferă să nu răspundă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close