Antena 3 CNN Politică Liberalii au sesizat CCR cu privire la moțiunea de cenzură depusă de PSD. ”PSD este un partid de piromani”

Liberalii au sesizat CCR cu privire la moțiunea de cenzură depusă de PSD. ”PSD este un partid de piromani”

Liberalii au depus la Curtea Constituțională o sesizare privind moțiunea de cenzură depusă de PSD pentru răsturnarea Guvernului Orban. PNL susține că demersul nu respectă legea fundamentală pentru că moțiunea a fost depusă în timpul sesiunii parlamentare extraordinare. Sesizarea a fost făcută de șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Liberalii au sesizat CCR cu privire la moțiunea de cenzură depusă de PSD. ”PSD este un partid de piromani”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    21 Aug 2020   •   13:30

PNL a sesizat Curtea Constituțională a României în privința unui conflict de natură constituțională provocat de depunerea moțiunii de cenzură de către PSD. Sunt mai multe argumente invocate în această sesizare și cerem Partidului Social Democrat să amâne sau să programeze dezbaterea și votul moțiunii de cenzură după pronunțarea Curții Constituționale. 

Pentru orice om normal la cap, sensul prevederilor constituționale este foarte clar în ceea ce privește posibilitatea depunerii unei moțiuni de cenzură de către un parlamentar, respectiv o singura dată în cadrul unei sesiuni parlamentare”, a declarat Ionel Dancă. 

Ionel Dancă: ”Partidul Social Democrat este pur și simplu un partid de piromani”

”Textul moțiunii de cenzură reprezintă un set de minciuni de la un cap la altul, fără nicio legătură cu realitatea. Este clară intenția PSD-ului de a provoca haos în România așa cum au făcut-o încă de la începutul pandemiei, sabotând orice acțiune a Guvernului. 

Partidul Social Democrat este pur și simplu un partid de piromani. Dau foc la țară și se uită cu satisfacție cinică cum Guvernul, pe post de pompier, trebuie să stingă focul. Nu au nicio logică în toate acțiunile lor politice”, a adăugat șeful Cancelariei. 

 

×
Subiecte în articol: motiune de cenzura CCR PNL
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close