Antena 3 CNN Politică Liberalii nu renunţă la dorinţa de a prelua guvernarea

Liberalii nu renunţă la dorinţa de a prelua guvernarea

Liberalii nu renunţă la dorinţa de a prelua guvernarea
03 Mai 2015   •   12:37

Liberalii ţin cu dinţii de ideea schimbării majorităţii parlamentare şi a guvernării, în ciuda declaraţiilor conciliante lansate de premierul Victor Ponta în ultima perioada. Şeful Guvernului s-a arătat foarte mulţumit inclusiv de numirile ambasadorilor români. Cât despre cum îşi va continua cariera, premierul spune că va decide dacă va mai face sau nu politică în funcţie de cum va fi evaluată, ca impresie generală, guvernarea din mandatul său.

Victor Ponta dă asigurări că relaţia cu preşedinţia merge ca pe roate, iar numirea ambasadorilor este dovada clară a bunei înţelegeri. Liderii PNL nu sunt la fel de concilianţi şi nu renunţă la dorinţa de a prelua guvernarea. Victor Ponta susţine că viaţa sa politică este legată de succesul său ca prim-ministru. Asa că va decide dacă va mai face sau nu politică în funcţie de cum va fi evaluată guvernarea din mandatul său.

Liberalii au înaintat chiar posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Ponta. Data exactă va fi stabilită zilele acestea, în Consiliul Naţional al PNL, chiar dacă "aritmetica parlamentară" încă nu pare a fi în favoarea lor.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close