Antena 3 Politică Liderii democrat-liberali se reunesc pentru a pregăti lansarea lui Traian Băsescu în campania electorală

Liderii democrat-liberali se reunesc pentru a pregăti lansarea lui Traian Băsescu în campania electorală

27 Sep 2009   •   10:12
Liderii democrat-liberali se reunesc pentru a pregăti lansarea lui Traian Băsescu în campania electorală
Sursa foto: Emil Boc

Reuniune la vârf duminică, în PD-L. Liderii democrat-liberali se întâlnesc într-o şedinţă de urgenţă, pentru a pregăti lansarea lui Traian Băsescu în campania prezidenţială. La întâlnire vor participa toţi şefii de filiale din ţară, şi se vor stabili principalele elemente ale strategiei de campanie electorală, dar şi chestiuni organizatorice, precum strângerea semnăturilor pentru candidatul PD-L.

Democrat-liberalii vor discuta şi despre adoptarea unei rezoluţii de susţinere a Parlamentului unicameral. Reuniunea este organizată în contextul în care Traian Băsescu a sugerat organizarea unui referendum privind reducerea Parlamentului la o singură cameră.

De asemenea, se va analiza şi punctul de vedere al organizaţiilor judeţene, privind relaţia cu partenerii de coaliţie de la PSD.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close